Beoordelingen van Peking Zaandam

Recente recensies van Peking Zaandam

5 sterren na 25 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Redelijk tot goed.bestel graag bij hun en weet ik dat het nog beter kan....maar zal het nog steeds proberen.want dit is voor het eerst dat ik laat bezorgen.hou de kwaliteit hoog en jullie blijven nummer een van Zaandam,

, 12-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Wij rijden graag vanuit Assendelft naar Peking. Heerlijke maand menu's. Alles smaakt hier prima. Aardige mensen. En nu makkelijk bestellen via eigen website, toppie.

, 11-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Wederom goede porties, smaakvol, Vers en op tijd. Website werkt makkelijk.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top kwaliteit en supersnelle bezorging!

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Op tijd, smaakvol en goede hoeveelheid. Waarom geen kalender .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Viel mij heel erg tegen. Heb niet mijn volledige bestelling ontvangen. De babi pangang was mierzoet. De kip die er bij zat was kurk en kurk droog kon ik zo weggooien. Als je bami neemt moet je 1 euro extra betalen maar het is zon klein beetje wat je krijgt. Dat het eigenlijk schandalig is dat ze er een euro voor vrahen. Bezorging was goed alleen wat iets te laat. Ga hier nooit meer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 07-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Alles is erg lekker zo doorgaan.

, 29-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Verslavend goed. altijd supersnel bezorgd en royale porties. Vriendelijke bezorgers.

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 26-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed zoals altijd nu nog meer gerechten beschikbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd, op tijd en erg smakelijk

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg smakelijk

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eeten was snel bezorgt en warm. smaak was erg lekker.

, 22-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Top !!!.....

, 14-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Makkelijk bestellen en betalen, eten mooi op tijd gebracht door vriendelijke bezorger, kwaliteit eten zeer goed. Service is super. Heeft ons zeer goed gesmaakt en je zit voor nog geen twintig euro per persoon gewoon heerlijk te eten en we hebben morgen ook nog wat. Toppie.

, 12-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima service, bestelling was snel geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is erg lekker en keurig op tijd bezorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk !!