Bewertungen von Peking Zaandam

Neue Beurteilungen

5.0
John
27 November 2023

Is altijd goed

Cynthia
27 November 2023

Heel lekker gegeten

Regina
27 November 2023

Superlekker weer,en zoals altijd op tijd

de jong
27 November 2023

Bestelling kwam veel te vroeg, wel pindasaus maar niet besteld

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henkie
27 November 2023

Heerlijk van smaak allemaal, alleen zonde dat ze de Pangangsaus bij de For Nam vergeten waren

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bakker
27 November 2023
Janne
26 November 2023

Eten was top bezorging goed en mooi optijd.

Natasja
25 November 2023
Grace Crilly
25 November 2023

Food was super delicious and came much sooner than expected .. Good food good service

Michel
25 November 2023

Heb zo als altijd niks te klagen, erg dankbaar voor het lekker eten.. En netjes boven bezorgd top allemaal dank


Kuiper
24 November 2023

We zijn een dikkere soep gewend deze was waterig helaas

prive
24 November 2023

Rundvlees zeer mals en erg lekker, wel behoorlijk scherp.

Sebastiaan
23 November 2023

Goed en lekker!

Mieke Wielinga
23 November 2023

Keurig op tijd, heerlijk eten en vers! Volgende keer graag een kenmerk op vegetarische gerechten zetten.

Mw Zwier
23 November 2023

De mini loempia's vielen tegen. Dat was meer deeg dan dat er uitstekend in zat. Jammer. De bami is prima.

Theo
20 November 2023
Jeffrey Hendriks
18 November 2023

Online bestellen gaat uitstekend

Don Babaubun
14 November 2023
Peter
13 November 2023

Bezorgd op afgesproken tijd en weer erg lekker.

R. Bult
12 November 2023

Het eten is zo fantastisch en wordt met heel veel smaken uitgeserveerd. (Thuis gebracht) Om een goed chinees restaurant thuis te ervaren, is Peking het juiste voorbeeld. Xxxx

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Henk
12 November 2023
Udo Schaap
11 November 2023

Nog steeds uitstekend eten en bezorging đŸ‘ŒđŸœ

M. van Gaalen
11 November 2023
Regikauw
8 November 2023

Het was superlekker. Alleen de kip in pindasaus bij het combinatie menu was erg pittig.

Geja Seeboldt
6 November 2023
Frank
5 November 2023

Bezorging mooi op tijd, eten zoals altijd prima in orde. De For Nam was superlekker, krokant en mals!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Heddo
5 November 2023

Heerlijke indischerijsttafel. Perfect

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

G.B.v/d Nieuwendijk
5 November 2023
ArJa
4 November 2023

Ik heb er weinig woorden voor nodig: gewoon goed zoals altijd!

Laurie
4 November 2023

Eten kwam op de afgesproken tijd en was heerlijk!

Wim
3 November 2023

Zoals gewoonlijk was het weer op tijd, lekker en ruime porties

Elisabeth
2 November 2023

Erg goed weer

Regina
30 Oktober 2023

Het was weer superlekker

han schellings
30 Oktober 2023

was weer heerlijk stond op tijd klaar al een dag vantevoren besteld erg handig

Diane
30 Oktober 2023

Het eten was heerlijk en het was ook op de doorgegeven tijd bezorgd.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nijkamp
29 Oktober 2023

Ben toch wat teleurgesteld, had een for nam besteld het vlees was niet warm en was heel erg droog,heb het ook niet helemaal opgegeten jammer.

Michel van der Spoel
28 Oktober 2023

Prima eten en zoals altijd snel bezorgd (sneller dan verwacht!) Ga zo door♄

Felix
26 Oktober 2023

Top

Danny van Esveld
26 Oktober 2023

Zoals gewoonlijk zeer snel bezorgd en heel erg lekker

Silvana van den Berg
25 Oktober 2023

Top

F. Torres
21 Oktober 2023

Brutale jongeman die bezorger van vandaag, echt een aangename verrassing (want normal gesproken zijn ze allemaal heel vriendelijk)

Dirk
21 Oktober 2023

Wel lekker, maar wel es beter gehad. t Was waarschijnlijk druk......en altijd weer die trainingbroeken aan de deur....zo niet representatief.

Nick
20 Oktober 2023

Heerlijk gegeten. Het eten was er snel

Rick
20 Oktober 2023
Andries de Vries wachterstraat 27 zaandam
20 Oktober 2023

prima

Ina
20 Oktober 2023

Heerlijk eten ,vriendelijke bezorger en snel bezorgd top

Hau
19 Oktober 2023

Super vers eten, je proeft dat de groente gewoon vandaag zijn gesneden. Er zit ook veel variatie in. De smaken van de gerechten zijn prima in orde!

Felix
19 Oktober 2023

Altijd goed.

Pascal stel
18 Oktober 2023

Eten was echt super lekker Blijf hier bestellen

van der Heide
18 Oktober 2023

Het eten is zoals gewoonlijk goed en erg lekker. Zeker niet zuinig met de hoeveelheid. En snelle bezorging 🙂

Gertjan Helsdingen
14 Oktober 2023

Super service en kwaliteit

Don Babaubun
12 Oktober 2023

Gewoon top

han schellings
10 Oktober 2023

was weer erg lekker zo als altijd

Regina
9 Oktober 2023

Was weer superlekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ronald N.
9 Oktober 2023

Heerlijk gegeten. Het werd binnen 30 minuten gebracht. Goed warm. Totaal geen klachten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Monique
9 Oktober 2023
Ewoud van Leeuwen
8 Oktober 2023

Uitstekende kwaliteit en een goede bezorging die op de afgesproken tijd komt bezorgen. Vriendelijke groet van een zeer tevreden klant 👍

Egi
7 Oktober 2023

Goed gegeten en prima prijs-kwaliteit verhouding.

Reus
7 Oktober 2023

Alles was lekker en op tijd geleverd.alleen wij vonden de kipsate er zoutig. Voor de rest alles top

Thomas
7 Oktober 2023

Eten is altijd super goed. We vragen om de gerechten te maken zonder uien, dat gaat gewoon altijd goed! Erg prettig en klantvriendelijk.

shalini
6 Oktober 2023
A. Leidekker
5 Oktober 2023
Caroline
5 Oktober 2023

Het beste Chinees afhaal van zaantje. Goede service Fijne bezorgers

Suzanne
29 September 2023
IJ. Dijkstra
28 September 2023

Dag van te voren al besteld, voor het eerst, en alles ging naar wens! Top

Mariska de kok
28 September 2023

👌

patrick
24 September 2023

Altijd lekker allen bezorgkosten erg duur 5 euro

Malingré
24 September 2023

Vooraf: mijn opmerkingen zijn bedoeld als feedback, dus als opbouwende kritiek. En ik ben geen kenner van de vele rijke Chinese keukens, maar ik ben wel de oud-hollandse Chinees-Indische keuken een beetje zat aan het worden. Net als u voel ik me hierdoor een beetje beduveld en verraden. Kwaliteit: Positief: natuurlijk heb ik lekker gegeten. Het zag er goed en kleurrijk uit. Heerlijke Chinese mie!!! Smakelijke en lekker knapperige loempia's! Lekker knapperige groente ook. En gelukkig geen dikke maizenapapjessauzen meer. Kritiek: ik vond het varkensvlees erg droog, had voor mij vetter en lekker knapperig mogen zijn, meer echt Chinees dus. Verder vond ik het jammer dat de verschillende gerechten zo weinig groente bevatten. Dit mag voor mij minstens dubbel zoveel zijn. Sowieso vond ik de porties voor het geld een beetje aan de kleine kant. Heel erg jammer vond ik verder de tomatensaus bij de loempia's: u mag mij als Hollander best een beetje opvoeden en mij meer de echte smaak van Ch

Grace Crilly
23 September 2023

Food is delicious ,service is fast .and delivery person polite

Kruger
23 September 2023

Goed, op tijd en warm gebracht. Zoals altijd heerlijk klaargemaakt. Peking is een topper!

Lena Kingma
23 September 2023

Het eten was keurig op tijd en het ene was nog lekkerder dan het ander Ga zo door Bedankt voor de attentie

Dini
21 September 2023

Zoals gewoonlijk was de bezorging ruimschoots binnen de beloofde bezorgtijd, de Nasi Ramas was nog goed warm en het belangrijkste: het eten was heerlijk!

Dea de Boer-Smit
19 September 2023
Kwijngaarden
18 September 2023

Goed eten erg lekker en goed warm.bezorging prima en op tijd

Arie Bijl
18 September 2023
Marilyn
17 September 2023

Smaakte lekker! Enige punje is dat er weinig pinda saus bij de Saté zat.

rob
17 September 2023

Prima zoals altijd

Theo
16 September 2023
Rico Hoogenkamp
16 September 2023

Prima zoals altijd

Jan
16 September 2023

Snel bezorgd. Zoals altijd heel lekker, gied op temperatuur, heerlijk van smaak. Zeer verse ingrediënten, knapperige groenten.

Hoogteijling
15 September 2023

Het was lang niet zo lekker als de vorige keer

Arthur staal
13 September 2023

Was weer super lekker. Peking is de beste van zaandam

Ruud
13 September 2023

Precies wat ik verwacht, op tijd en kwaliteit.

han schellings
12 September 2023

lekker gegeten op naar de volgende x

Remy Krijnen
11 September 2023
Barbara
10 September 2023

Super snel klaar en heerlijke combinatie van gerechten in maandmenu

Hetty
10 September 2023

Heerlijk vers en uitstekende Tja Dim Sum. Bezorger is heel beleefd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Naazmien
9 September 2023

Lekker zoals altijd

Cees
8 September 2023

Altijd goed, altijd superlekker!

Ido van Gelderen
7 September 2023

Lekker eten, maar alles is veel duurder geworden en de porties lijken kleiner. Jammer.

Van poecke
7 September 2023

Heel tevreden ,altijd heerlijk eten. Vriendelijke bezorging .

Willem Vloon
4 September 2023

Lekker eten en goed op temperatuur. Bezorging was vlot en netjes.

RHP
3 September 2023

Eten was heerlijk;netjes op tijd bezorgd je wordt goed op de hoogte gehouden betreft bezorging.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Willy P.
3 September 2023

Heerlijk klaargemaakt en keurig op tijd bezorgd. Via de website ook nog eens supermakkelijk bestellen!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Wesley
2 September 2023

Stond direct klaar, lang warm, goed van smaak. Toppie!

M. Oosterhoff
2 September 2023

Was erg lekker En snelle bezorging 45 min.

Coby
28 August 2023

Besteld al jaren en altijd heel te vrede. Maar dit keer vond ik de nasi niet zo veel groenten in zitten. Wij vonden dit keer niet zo geweldig. De bezorging was een hele aardige man. Het eten was vrij snel. Kan dat de kook niet ze dag had. Volgende keer beter.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Simon
28 August 2023

Niet voor niks al vele jaren klant. Altijd heel aardige bezorger en heel heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

M.l
27 August 2023

Was weer goed !

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martin Verweij
27 August 2023

Prima op tijd bezorgd en alles was heerlijk

Lidy lensing
26 August 2023

Heel keurig en op tijd en lekker

han schellings
26 August 2023

zo als altijd heerlijk gegeten stond klaar op naar de volgende x

Indigostraat B
26 August 2023

Ik had zelf fout besteld maar toch heeft de lieve dame het opnieuw gestuurd en omgeruild 5 sterren

Andrea
25 August 2023

Vers, mals en veel. Heerlijk gegeten

Cindy
24 August 2023
Anoniem
23 August 2023
Don Babaubun
22 August 2023

Ga zo door

Martijn
21 August 2023
Koos v/d Laan
21 August 2023

Lekker gegeten en mooi op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kruger
20 August 2023

Heerlijke kip! Zoals altijd netjes op tijd bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Geja Seeboldt
17 August 2023
Egi
17 August 2023

Peking biedt voor iedereen iets. Dat geldt voor de grote variatie aan producten, maar ook in mate van pikant zijn. Onze keuze smaakte bijzonder goed en was heel reëel van prijs. Voor ons is Peking een aanrader en ons vaste adres.

Regikauw
17 August 2023

Het was weer erg lekker. En snel geleverd

Trudy
16 August 2023

Heerlijk gegeten. Snelle levering.

C. Vinke
15 August 2023

Zoals altijd prima, de bezorger was zelfs eerder dan gezegd.

D.k.
27 Juli 2023
Anky
27 Juli 2023

Het was werkelijk heerlijk!

rob
26 Juli 2023

Heerlijk eten

Theo
26 Juli 2023
Linda
24 Juli 2023

Prima eten alleen jammer dat het standaard menu aangepast is naar een 'goedkopere' versie. Zoals bami pangang nu van kip ipv varkensvlees. Pas na een toeslag is dit mogelijk, dat vind ik erg jammer.

han schellings
23 Juli 2023

heerlijk gegeten op naar volgende keer

Ellen de Boorder
22 Juli 2023

We hebben weer heerlijk gegeten! Net zoals altijd! Bedankt!

Nijkamp
22 Juli 2023

Bestelling gedaan zoals gewoonlijk, en alles stond weer allemaal op tijd klaar top.

Dirk
22 Juli 2023

Erg lekker, er zat alleen een haar in de nasi, dus die hebben we laten staan.

Dea de Boer-Smit
21 Juli 2023

Heerlijk gegeten

Mouna
21 Juli 2023

Super lekker vooral de garnaal wonton soep heeft mijn griepje echt goed gedaan!

Esther
21 Juli 2023

Altijd goed! Lekkere gerechten, goed gevuld. (dus niet alsof de kip erover heen gevlogen is). Goede porties ook en zeer vriendelijke bezorging!

Rene Middelkoop
20 Juli 2023

Heerlijk gegeten en het eten was op de opgegeven tijd thuis bezorgd

Peter
17 Juli 2023

Gewoon HEERLIJK

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Arie Bijl
16 Juli 2023
P.de Bruijn
15 Juli 2023

Volgende keer weer bestellen bij Peking!!👌

Shalini
15 Juli 2023

Heerlijk gegeten en fijne service. Dank jullie wel en jullie hebben er een klant bij :-)

Ingrid
14 Juli 2023

Bestellen en bezirgen was prima. De ossehaas in saus ook lekker. De babi pangang was de saus niet zoals gewend. Zag beetje bruinig ipv rood. De smaak was niet lekker

Lidy lensing
13 Juli 2023
Regina
12 Juli 2023

Weer erg lekker!!!!!

Claudia
9 Juli 2023

Heerlijk eten, goede porties en hele vriendelijke en nette mensen

schellings
9 Juli 2023

heerlijk gegeten handig dat je een dag eerder kan bestellen

Erik
7 Juli 2023
Kim
6 Juli 2023
Mer
4 Juli 2023
Dea de Boer-Smit
4 Juli 2023

Prima bezorgd Heerlijk eten

Gert
2 Juli 2023

Goed en punctueel

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

ERB
2 Juli 2023

Goed warm en lekker. Biefstuk en kipsaté mals maar erg zout. Chinese bami erg lekker en goed gevuld met groente.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Remy Krijnen
2 Juli 2023

Bestel hier al 30jaar, altijd goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michel
2 Juli 2023

Top super lekker gegeten

G.E. Hendriks-Wilms
30 Juni 2023

Het was in Ă©Ă©n woord heerlijk en snel gebracht.

Lita neves
30 Juni 2023

Was weer lekker, bedankt

Sharon Alink
26 Juni 2023

Alles heerlijk. Kipsate superzacht. Niks te vet

Linda van den berg
25 Juni 2023

Was echt heerlijk en kwam sneller dan gedacht!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jannie
25 Juni 2023
Fam.lageveen
24 Juni 2023

Het eten was lekker , goed warm en de bezorging was 20 minuten eerder. Prima!

Carolien
23 Juni 2023

Normaal erg tevreden, dit keer minder. De gebakken banaan was erg vet en na de maaltijd kreeg ik vreselijke darm krampen

Reinier Roso
20 Juni 2023

Grote bestelling ivm verjaardag was geen probleem. Werd mooi op tijd bezorgd en dat is in het weekend gewoon erg goed. Smaak en kwaliteit van het eten is top; wij blijven hier bestellen!

Arja
19 Juni 2023

Goede kwaliteit. Ik heb hier al veel verschillende gerechten besteld en altijd was het naar wens. Ook fijn dat het eten nog goed warm was toen het aankwam. Hele vriendelijke bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Mw Zwier
17 Juni 2023

Als van ouds weer prima.

johanna van der weijde
17 Juni 2023

zalig gegeten tot gauw

Zaandam
15 Juni 2023
Top 😋👍.
15 Juni 2023

Ga zo doorđŸ‘đŸ™‹đŸ»â€â™‚ïž

Aniëtta
14 Juni 2023

Meer dan anderhalf uur moeten wachten op de bezorging.

pien
12 Juni 2023

Was gewoon top. Hele vriendelijke bezorger die zelfs even op ons heeft gewacht. Klasse!!!

Hensen
12 Juni 2023

Lekker en zeer snel geleverd top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Niels
11 Juni 2023

Altijd top

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jacyntha
11 Juni 2023

Snelle bezorging. Het eten smaakte goed. In verhouding met het vlees zijn de halve bakjes rijst per gerecht wat klein.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Theo
9 Juni 2023
Hoevers
7 Juni 2023

Zoals altijd weer perfect

Elisabeth
4 Juni 2023

Normaal altijd goed maar kreeg meteen.een paar e-mails uit darmstad.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R
29 Mai 2023

Bij de saté mag wat meer smaak erbij zoals zout en peper.

Nancy
29 Mai 2023

Heerlijk eten en snel bezorgd sneller dan dat er word aangegeven..

Visser
29 Mai 2023

Smaakte weer prima! Zoals alles is ook Peking duurder geworden, flink duurder. Jammer dat tegelijkertijd de menu's niet meer zo compleet zijn, bv geen kroepoek meer bij een rijsttafel. Dit moet je nu voor 4+ euro bijbestellen. Dan is die prijsverhoging wel extra wrang. Jammer!

J. Luesken
29 Mai 2023
Carel Diel
29 Mai 2023
Carolien
28 Mai 2023

Goed eten, snel bezorgd en goed warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Loen
28 Mai 2023

Goed en op tijd gegeten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

schellings
28 Mai 2023

lekker gegeten nemem zelfs de gebakken banaan mee naar amsterdam voor mijn nichtje omdat zei deze het lekkerst vind

H.Nieuwenhuizen
27 Mai 2023

Na lange tijd weer iets besteld, nog steeds heerlijk eten

Ash
26 Mai 2023

Goed geregeld. Vleesgerecht Top. De Maleisiche nasi vond ik wat minder, maar dat is denk ik persoonlijk. Ik raad dit restaurant aan.

g.casino
24 Mai 2023
Jan de Lange
22 Mai 2023

Gruwelijk lekker! Snelle bezorging, nog lekker heet. Het eten zag er goed verzorgd uit en smaakte heerlijk. Alles vers, groenten lekker knapperig, kortom; volgende keer weer!

Guda
22 Mai 2023

Snelle levering en super kwaliteit, heerlijk gegeten

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Daniël
21 Mai 2023

Bestelling kwam zo'n 15 minuten eerder dan de verwachte aankomsttijd. Dat was fijn, omdat ik gevraagd had om een zo snel mogelijke levering. Echter worden de porties steeds kleiner en de prijzen steeds hoger. Deze dubbele inflatie zorgt ervoor dat ik hier niet meer ga bestellen. Vroeger zat een grote bak saus helemaal vol. Nu nog maar voor tweederde. En de kleine bak rijst die daarbij hoort, is in verhouding te weinig rijst bij de hoeveelheid saus, zelfs nu die minder is. Smaak is op zich wel goed, maar ook die was vroeger beter. Al met al is de vraag dus: waar is die smaakvolle royaal geportioneerde Peking met zijn constante kwaliteit van vroeger gebleven?

Carin
19 Mai 2023

Aan de telefoon goede service. Heerlijke gerechten. Babi pangang met goed knapperige buitenkant; in de foe yong hai veel vlees. Bezorging op tijd.

Gerda Heerema
17 Mai 2023

Het moet een slordigheidje zijn geweest want ik ben dit niet gewend van Peking. Ik had babi pangang spek, saus apart. Vlees op zich was prima maar er zaten stukjes aluminiumfolie aan de knapperige kant van het spek die ik er eerst af moest pulken. Dat was teleurstellend. De kipsate was ook wat te droog geworden Ik denk dat het t gewoon heel druk was rond die tijd want het zou rond 17:55 bezorgd worden en het werd rond 18:30 dus.... Wel jammer.

Theo
17 Mai 2023
Kauwen
17 Mai 2023

Het was heerlijk

Martin
15 Mai 2023

Erg kleine porties, zeer onduidelijke website, geen kroepoek, Erg matig allemaal, wel goed aan de prijsâ˜čâ˜čâ˜čâ˜č

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frits Weder
15 Mai 2023

Ik heb 3,5 uur vooraf besteld het enige goede was dat het op tijd geleverd is. Smaakloze en verkeerd afgeleverde hap, het leek op hondenvoer en nee dit is oplichterij om hier veel geld voor te betalen. Chappi is goedkoper.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Nel Groot
14 Mai 2023

Zeer goed eten

Hasenbos
13 Mai 2023
schellings
12 Mai 2023

zoals altijd heerlijk gegeten en stond al weer optijd klaar top

Anita vd Horst
10 Mai 2023

Weet niet wat er verandert is, maar vond het eten minder dan paar maanden geleden. Vooral de loempia leek niet zelf gemaakt plots wortels erin. Vlees zat taaie stukjes in. Jammer

Henk
9 Mai 2023

Snel, warm en verrassend lekker voor een gewone afhaal chinees.

Dirk
8 Mai 2023

Alles was keurig op tijd. Punt van aandacht: Jullie nasi is altijd prima, dit keer was het klef en smakeloos.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hirs
7 Mai 2023

Het was koud eten niet voor herhaling vatbaar

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jerry
7 Mai 2023
F ME
7 Mai 2023
Janet
6 Mai 2023

Super snel bezorgd! Bezorger was erg vriendelijk, en eten was goed warm, en heerlijk gegeten!

Egi
5 Mai 2023

Het eten was prima. De biefstuk met groenten in oestersaus was wel erg zacht en had niet echt de structuur van biefstuk. De rest was erg lekker en de hoeveelheden waren voldoende.

R. Romijn
1 Mai 2023
Caroline
1 Mai 2023

Zalig gegeten, op tijd bezorgd. Vriendelijke bezorgers. Voor ons Beste Chinees.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Frank Arkenbout
30 April 2023

De peking eend en saus met champignons waren SUPER! De bami was een beetje simpel... niet echt gevuld... vrij karig. Gebakken banaan was ook SUPER.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

H.p.van ee
30 April 2023
zenny
29 April 2023

gied kwaliteit en netjes op tijd bezorgd

Linda
29 April 2023

Sinds kort is blijkbaar de bami pangang veranderd. Ipv varkensvlees krijg je nu kip. Kip is taai en was een enorme tegenvaller.

Pascal stel
27 April 2023

Eten was erg lekker en goed Ga vaker bij jullie bestellen

Simon
27 April 2023

Wij hebben weer heerlijk gegeten

Carolien
27 April 2023

Het was weer heerlijk, maar we bestellen altijd hier en miste de Kroepoek erbij ., was altijd erbij

R. Dijst
25 April 2023
Ronald
24 April 2023

Eten is heerlijk

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Van Ophuizen
24 April 2023

Bestellen vaak Chinees bij Peking ook weer gisteren voor € 73,40 maar het eten was niet warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

schellings
24 April 2023

heerlijk gegeten zo als altijd

Skyler
22 April 2023

Altijd snel en warm bezorgd

Cameron Dickie
21 April 2023
Rob
19 April 2023
Michael
17 April 2023

Ik had 2 spaar kaarten die half vol waren. Die mocht ik niet inleveren want 'niet dezelfde kaart'. Meid die achter de balie stond is geen uithang bord voor het bedrijf.

Richard Soute
16 April 2023
Selina
16 April 2023
Ronald Nijenhuis
16 April 2023

Peking is al een flinke tijd onze favoriete Chinees-Indische afhaal Toko. Website is keurig, geen ingewikkeld gedoe en de keuze is reuze. Wij namen het “supervoordeel menu” met babi, satĂ©, babi pangang, gesneden ossehaas en een paar loempia’s. De bestelling kwam exact op tijd, was heerlijk warm en de kwaliteit als vanouds. Enig nadeel: dit is een tweepersoons menu, dat je nooit op Ă©Ă©n avond op krijgt. Geen nood, morgen gaan we vol goede moed verder. Kijk er nu al naar uit.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Willy Kruger
16 April 2023

Heerlijke kiploempia en supersoepje! Op tijd bezorgd en goed warm

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

schellings
16 April 2023

was weer heerlijk mensen ook altijd heel aardig als je het komt ophalen op naar de volgende keer

Theo
15 April 2023
A. Bijl
13 April 2023
Bakker
11 April 2023
Trudy
11 April 2023

Niet compleet geleverd

Ko
10 April 2023

Keurig op de afgesproken tijd bezorgd. Super lekker eten, mijn complimenten

Mike
10 April 2023
Jan Bakker
9 April 2023

Heerlijk eten en op tijd bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michel Derix
3 April 2023

Zo lang ik nu al klant ben is de kwaliteit van het eten Super en dit is kleine 20 jr als het niet langer is..

Theo
3 April 2023
Hensen
3 April 2023

Goed eten snelle bezorging

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

R Dekker
2 April 2023

Lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Willy Kruger
2 April 2023

Lekker eten. Op tijd gebracht

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

j.c.van beem
2 April 2023

bami een droge hap zonder smaak niet zoals andere keren

Margrieths
1 April 2023

Lekker eten op tijd bezorgt

R.Kauwen
28 MĂ€rz 2023

Er stond bij dat er geen gluten in het gerecht zaten,maar dat was dus wel zo. Mijn zoon is er heel ziek van geworden. Dit is zeer kwalijk

Antwort von Peking

Geachte mevrouw Kauwen, We vinden het erg vervelend dat uw gezin dit heeft meegemaakt en wij nemen dit voorval zeer serieus. Met name omdat een dergelijke klacht bij ons nog nooit is voorgekomen. Na grondig onderzoek heb ik in de keuken niets afwijkends kunnen vinden. Alle gebruikte ingrediënten in het desbetreffende gerecht zijn nogmaals doorgenomen en staan correct op de menukaart: namelijk glutenvrij. De chef kok bevestigt ook dat er geen bijzonderheden waren bij het bereiden van uw gerecht: alles ging zoals het hoorde. De volgende dag had ik de toeleveranciers na gebeld voor extra informatie. Ook zij bevestigen de glutenvrije producten en er zijn geen uitzonderingen. Gelukkig hebben we elkaar gebeld en onze ideeën besproken over een mogelijke oorzaak van de reactie bij uw zoon. Het is niet uit te sluiten dat er mogelijk, hetzij aan tafel of in de keuken, bestek of een ander gebruiksvoorwerp in aanraking is gekomen met iets dat wel gluten bevat en dat dit vervolgens bij het eten van uw zoon terecht is gekomen. Uw glutenvrij opmerking staat nu vermeld bij uw adres in ons systeem. Let op, dit is alleen als u uw bestelling telefonisch plaatst. Uiteraard helpt het ook als u dit nogmaals doorgeeft aan de dienstdoende telefoniste. Bestelt u online via onze website? Zet dan bij opmerkingen extra tekst over glutenvrij, voor de zekerheid. Het online bestelsysteem werkt anders dan wanneer u belt. Dan wordt er extra aandacht bovenop gegeven: zo worden gebruiksvoorwerpen extra goed gewassen en worden deze gerechten (zoals altijd) apart ingepakt en gemarkeerd om vergissingen te voorkomen en om te zorgen dat het eten niet in contact komt met andere gerechten. Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze oplossing, aanpak en getroffen maatregelen. We hopen dat uw zoon weer beter is en dat u gerust bent gesteld om de volgende keer weer bij ons eten te bestellen. Met vriendelijke groet, Peking Zaandam

Petra nooij
27 MĂ€rz 2023

heerlijk eten en keurig op tijd en fijn dat je goed op de hoogte wordt gehouden over de bezorgtijd

Schreuder
27 MĂ€rz 2023
Ranjeet Gowrising
27 MĂ€rz 2023

Lekker gegeten! Heb wel een verbeter puntje voor jullie, gele peper mis ik!

Marion
23 MĂ€rz 2023
Dini
23 MĂ€rz 2023

We hadden trek in Chinees, daarom bij Peking besteld. Het was weer voortreffelijk. Snelle prettige bezorging en ondanks afstand was het eten nog heet. We konden snel genieten

ABBO
21 MĂ€rz 2023

Prima, heerlijke smaken en zeer goed op temperatuur. Wat ons betreft zeker voor herhaling vatbaar!

Albertino
20 MĂ€rz 2023
H.C.Slop
20 MĂ€rz 2023

het was heel lekker ,goed op temperatuur. En op tijd gebracht..

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Hetty
20 MĂ€rz 2023

HEERLIJK!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Maria
19 MĂ€rz 2023

Top eten ,echt verrukkelijk,bezorging goed.

prive
18 MĂ€rz 2023

Het vel van de eend was helemaal slap en onsmakelijk. Het vlees was wel lekker en mals. De ch. bami prima. Alles goed warm.

Grace Crilly
18 MĂ€rz 2023

Alles was prima . Eten was echt lekker

Jessie
18 MĂ€rz 2023

Nog steeds erg lekker, maar de porties worden wel erg klein, jammer ook dat ze de andere combinatie menu’s weg hebben gehaald

Ted
17 MĂ€rz 2023

Prima op tijd bezorgd. Indonesische rijsttafel prima verzorgd en smaakte erg goed.

Liz
15 MĂ€rz 2023

Ik vond het heerlijk! Warm en vers, we hebben er ontzettend van genoten!

Joke Dijkstra
15 MĂ€rz 2023
Neves
14 MĂ€rz 2023

Top

J.G. Kool
13 MĂ€rz 2023

Prima op tijd geleverd.

Petra
13 MĂ€rz 2023

Jammer dat wij ons eten al op hadden toen onze kroepoek na gebracht werd na vergeten te zijn bij de bestelling te doen...verder was het eten heerlijk.

Anthonia Van Mierlo Verhagen
12 MĂ€rz 2023

Beter opletten met bezorgen het was op verkeerde adres geleverd!!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Richard Riewald
11 MĂ€rz 2023

Smakelijk,goed eten

Reny
10 MĂ€rz 2023
Henk
10 MĂ€rz 2023

Bestel er al tig jaar ontzettend lekker eten.

Eric
10 MĂ€rz 2023

De beste Chinees van Zaandam en omstreken. Super kwaliteit en heeeeerlijk!

Was echt lekker en snel bezorgd
10 MĂ€rz 2023
Ria
10 MĂ€rz 2023
SJ Boers
10 MĂ€rz 2023

De bezorging was prima op tijd en eten was smakelijk en warm.

Trudy
9 MĂ€rz 2023

Op tijd maar bezorger zeker lang onderweg eten was koud

Caroline
7 MĂ€rz 2023

Snelle service, goed eten. Al jaren tevreden bij deze Chinees. Dit was de 1e keer dat we online bestelde, en toppie đŸ€©

H.F.C.
6 MĂ€rz 2023

Het was nog goed warm, en binnen een uur hier. Op een zondagavond. Smaakte weer als vanouds.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Udo Schaap
5 MĂ€rz 2023

Erg lekker en op tijd bezorgd. Aanrader

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Martin
4 MĂ€rz 2023

De website is niet gebruiksvriendelijk, het personeel wel.😀😀😀😀😀😀😀

I
27 Februar 2023

Heerlijk en smaakvol eten. Goede prijs-kwaliteit verhouding

schellings
27 Februar 2023

lekker zoals altijd op naar volgende keer

Mirjam
27 Februar 2023

Ik had bij mijn bestelling ( en bij vorige) aangegeven dat ik de oude saus bij de pangsit goreng wilde. Ook deze keer zat het er weer niet bij. Daar moet zorgvuldiger op gelet worden. Dat is het enige wat er aan markeert.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michael
26 Februar 2023

Saus vergeten. Normaal wel goed.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Diane
26 Februar 2023
Tineke
26 Februar 2023

Was voor ons de eerste keer dat we bij jullie een bestelling deden. Jammer dat het eten niet goed warm was.

Kay
23 Februar 2023

Stipt optijd bezorgd en heel erg klantvriendelijk bezorger heet barrie hele knappe snelle jongen het eten was ook om er van te smullen.

Theo
23 Februar 2023
J.P. Oostrom
19 Februar 2023

Het eten is goed, maar wel triest als je voor €69 eten hebt besteld die je zelf komt afhalen er nog 10 cent wordt gerekend voor een flut plastic tasje terwijl je je eigan tas hebt meegenomen!!!

A.M. Braam
19 Februar 2023

Heerlijk gegeten! Op tijd bezorgd!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Elly Zeeman
18 Februar 2023

Snelle bezorging, en heerlijk gegeten! Top!

Simon
18 Februar 2023

En weer vriendelijke bezorging en heerlijk gegeten