Beoordelingen van Peking Zaandam

Recente recensies

5.0
Gerrit van Dam
gisteren

Moderne web.side

H.p van Ee
28 november 2021
jan
28 november 2021

bami erg goed weer,maar de koe lo kip is keihard.met een mes amper door heen te komen.verder geen aanmerkingen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniël
27 november 2021

Bezorging keurig op tijd en zoals gewoonlijk zeer smakelijke gerechten. Echter vergeten om de tomatensaus bij de Foe Yong Hai mee te geven, evenals de zoetzure saus bij de Koe Lo Kip. Deze sausen worden er heel professioneel altijd los bij geleverd, maar dat vergroot tevens de mogelijkheid dat dit vergeten wordt, zoals nu het geval is. Iets wat ook niet meer recht te zetten is op dat moment. Iedereen zit aan tafel, de bakken zijn open gemaakt. Dan pas kom je er achter dat er iets ontbreekt. Nalevering gaat al snel richting de 30 minuten. Het eten wordt dus koud. Echt een afknapper! Wordt ik pas na een uur terug gebeld dat ik op een volgende bestelling 5 euro korting krijg. Maar dat is dus pas bij een volgende bestelling, vooropgesteld of die er komt met deze service. Ik had liever mijn geld terug gehad.

Ruts
27 november 2021

Heerlijke maaltijd! Perfecte bezorging!

E Lukasse
25 november 2021
Theo
25 november 2021
Bowey
24 november 2021

Altijd maar dan ook echt altijd tevreden over jullie eten. Alsof de kip 3 dagen gemarineerd is, zo lekker. En breek me de bek niet open over de biefstuk pohh heerlijk

johanna
22 november 2021

perfect

D.
22 november 2021

Bestelling om 16.30 uur gedaan, met de vraag of het om 18.30 uur bezorgd kon worden. Bestelling kwam om 18.50 uur. Het eten was als altijd top! Bezorger was beleefd en vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Engel
22 november 2021
Eduard Keijlard
21 november 2021

Zoals altijd uitstekende kwaliteit en perfecte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Dongen
21 november 2021

Keurig verzorgd en netjes op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

han schellings
21 november 2021

was weer erg lekker stond optijd klaar

Elizabeth Barbuto
20 november 2021

Redelijk optijd 15 min later, eten was top en heel warm, dus geen reden voor gezeur, heel smakelijk, ik geef een 10👌

Rob Tieman
19 november 2021

Prima eten wat ik van ze gewend ben en zeer ruime porties

Lensing
17 november 2021

Heel lekker en stipt op tijd

Hetty
15 november 2021

HEERLIJK SMAKELIJKZ

Francois
15 november 2021

Het was weer heel goed en snel bezorgd!

Pauline
15 november 2021

Lekker pittige mihoen Singapore!

Finy
15 november 2021

Het is een verademing hoe jullie de kwaliteit, prijs maar ook vooral de smaak zo goed vol kunnen houden. Petje af!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kingma
15 november 2021

Het werd op tijd bezorgd en smaakte prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nathalie
14 november 2021

Het was heerlijk allemaal

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Soetekouw
14 november 2021
Gerard
14 november 2021

Prima op tijd en goed eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

schellings
14 november 2021

was heerlijk en stond klaar toen we het kwamen halen

Eliza v Poorten
13 november 2021

Heerlijk eten. Snelle bezorging!

roelofsen
12 november 2021
Jan
10 november 2021

Smakelijk combi-gerecht, vers bereid en precies op de besteltijd klaar!

schellings
8 november 2021

waas erg lekker en stond op tijd klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annelies
6 november 2021

Heerlijk!

René
5 november 2021

Was weer zeer lekker en snel bezorgd

CLEA
5 november 2021

Niets aan veranderen het was weer Top

Visser
31 oktober 2021

Eten heerlijk, bezorging duurde bijna 2 uur

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stolk
30 oktober 2021

Wederom geen sambal erbij geleverd, zoals gevraagd bij bijzonderheden, helaas gebeurd dit regelmatig dat het vwrgeten wordt

Willem V
28 oktober 2021

Lekker, goed warm en redelijk snel geleverd.

Peter
28 oktober 2021

Het eten was heerlijk, helaas duurde het wat lang voordat het gebracht werd, maar daar werd netjes over gebeld.

Gerda
24 oktober 2021

Het beste Chinese eten in Zaandam wat mij betreft. Binnen 30 minuten bezorgd aan huis op Zondagavond spitstijd! Vriendelijke bezorger, maaltijd heerlijk warm en ongelooflijk smakelijk. Complimenten hoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. LEIDEKKER
24 oktober 2021
Martin
24 oktober 2021

Het eten was weer erg goed. Mooi op tijd bezorgd, en alles was goed warm. 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

George van Velsen
24 oktober 2021

Keurig op tijd en prima verzorgd. Smaakte prima, goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
23 oktober 2021
C. A
23 oktober 2021

Super blij met de bestelling Ik heb hier geen slecht woord over Ik ga hier vaker bestellen en doorgeven

vethaak
23 oktober 2021

Het eten was niet meer warm. Toen ik belde zei u dat de bezorger onderweg was, deze kwam toen na 20 min, omdat hij meer bestellingen had af te leveren. daardoor was het eten dus niet zo warm meer.

Bloem
22 oktober 2021

Was Heerlijk

Simon
21 oktober 2021
Berkhout
21 oktober 2021

Was de eerste keer dat we bestelden Dik tevreden voor herhaling vatbaar

Yara
21 oktober 2021

Knappe bezorger 😉

trudy dral
21 oktober 2021

veel te laat bezorgd waardoor een deel bijna koud aankwam

Hoevers
20 oktober 2021

Twintig minuten later bezorgd en heel veel saus uit het bakje gelopen, of deksel zat niet goed op of veel te hsrd gereden.

H. Wassenaar
20 oktober 2021

Het was erg smaakvol en lekker. Het was een uitmuntende maaltijd.

LV
20 oktober 2021

Het eten was top, maar de bezorging (en dan bedoel ik niet diegene die het bezorgde, want die was heel vriendelijk) was teleurstellend. Na anderhalf uur gebeld en keurig excuses gekregen vanwege drukte, twee uur na bestellen eten pas bezorgd.

Don Babaubun
20 oktober 2021

Bezorging was wel laat maar het was erg druk vandaar

Harry Ham
18 oktober 2021

Goede ontvangst altijd druk . Kwaliteit perfect. Eeten ook top en snel . Ja ? Een aanrander voor vrienden.

Torres
17 oktober 2021
Theo
16 oktober 2021
Abbo
16 oktober 2021

Perfect, lekker en bloedheet...en ruim binnen de tijd. Top!

sondervan
16 oktober 2021
Danny
15 oktober 2021

eten was heerlijk en ruime portie's alleen duurde het ruim 40 min na mail dat eten onderweg was.

Torres
13 oktober 2021

Erg professioneel geholpen, ze hebben gebeld om te informeren dat het eten onderweg was. Vriendelijke bezorger en eten was erg lekker. Jullie hebben een nieuwe klant

J.G. kool
11 oktober 2021

prima op tijd bedankt

Rita Verweij
11 oktober 2021
Mirjam
11 oktober 2021

Het eten was weer top. Alleen werd het een kwartier eerder bezorgd dan ik gevraagd had ,mijn gasten waren er toen nog niet. Dat vind ik wel een min puntje. Daar moet wel op gelet worden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Delorme
10 oktober 2021

Het eten was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Delver
10 oktober 2021
Hirs
9 oktober 2021
Annelies
4 oktober 2021

Heerlijk! Goede bezorging.

Marjan
4 oktober 2021

Was weer erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

de langh
3 oktober 2021

Wij zijn al jaren klant maar vinden de laatste drie keren de smaak erg achteruit gaan . We hebben het nu voor het laatst geprobeerd maar helaas .

Bianca schalk-brinkkemper
3 oktober 2021

Heerlijk gegeten met kinderen en kleinkinderen

Yvette
2 oktober 2021
Thea
30 september 2021

Het eten was weer prima zoals altijd.

van der Velden
29 september 2021
Annelies
27 september 2021

Heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Soetekouw
26 september 2021

Uitstekend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

René
25 september 2021

Zeer snel bezorgd en heel goed

Ben Van Poecke
25 september 2021

Topper

Alex
25 september 2021

zo als alle keren hier voor...keurig op tijd..en eten was heerlijk

Smit
25 september 2021

Maleisie bami mag best pittiger 👍 Moksie is goed, evenals koelokai..

Nicole
25 september 2021

Super snel bezorgd en zalig gegeten, een echte aanrader.

johanna
23 september 2021

was geweldig weer toppie tot gauw

Visser
22 september 2021

Vroeger kreeg je er nog wel eens kroepoek bij. Maar de prijs gaat steeds omhoog en de kroepoek wordt te duur

Anoniem
22 september 2021

Op tijd bezorgd, vriendelijke dame die het eten bezorgd. Eten lekker warm en we hebben heerlijk gegeten.

yaren
21 september 2021

erg goed

Felix
20 september 2021

Lekker gegeten

Hetty
19 september 2021

Heerlijk!

schellings
19 september 2021

heerlijk gegeten en stond op tijd klaar

Scharwachter
19 september 2021

Heerlijk,knapperige groenten,malse kip,goed gekruid en juiste temperatuur

Marja
18 september 2021

Zoals altijd aardige bezorger en weer heerlijk gegeten

Theo
16 september 2021
Mees
15 september 2021

always good food, we've been eating here for years

Pieter 😋👍
15 september 2021
Zenny
13 september 2021

Lumpia is minder, niet krokant en nog koud aan de binnen kant Sommige tauge koud sommige warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Christa
12 september 2021

Heerlijke babi pangang vet spek.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Langenberg
11 september 2021
Edwin
10 september 2021

Was weer erg lekker en sneller bezorg dan in de eerste email bevestiging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hetty
9 september 2021

WAS WEER HEERLIJK

Annemiek
7 september 2021

Prima op tijd ik had extra warm besteld ...en was supergoed gegaan zeer tevreden ..eten was heerlijk

ips
6 september 2021

2 kroepoek besteld, slechts 1 ontvangen. Kan een keer gebeuren, maar dit is nu al de 2e of 3e keer dat dit exacte scenario gebeurt.

Hetty
6 september 2021

Pekingsoep, Tja Dim Sum en Dim sum allemaal OVERHEERLIJK!!! Bedankt Peking.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
5 september 2021

Zoals altijd heerlijk. En snel bezorgd. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvon Brenninkmeijer
5 september 2021

Oké verzorgd. Smaak heerlijk. Ook mijn kleinzoon en vriendin hebben gesmuld.

jsn
5 september 2021

deze keer alles goed geregeld

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rijkland
5 september 2021

Na lange tijd weer besteld was super

Emily
4 september 2021

Altijd top!

Leone
3 september 2021

Lekker en veel.

Hetty
30 augustus 2021

Ik bestel frequent bij Peking. Altijd.smakeli jk maar dit keer zeer teleurgesteld. Tja Dim Sun vlees was bijna rauw en Pangsit Goreng was koud en niet te eten. Taaie droge hap. Zonde van het geld dit keer. Bezorgers altijd heel beleefd.

Linda
30 augustus 2021

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

johanna
29 augustus 2021

was perfect toppie tot gauw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sil
29 augustus 2021

Snelle bezorging onafgebroken tijd.goede service lekker eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smit
28 augustus 2021
Roxanne
27 augustus 2021

Heerlijk gegeten en een duidelijke website

Beppie
26 augustus 2021

Super tevreden alleen de wonton was minder qua zout dan ik gewend ben van jullie maar de vega gerechten warensuper en de rest van het eten zeker een 9 waard

van Dalen
24 augustus 2021

Iets te veel kip in de tomatensoep ( was voor een bijna vegetariër). verder alles o.k.

Lensing
24 augustus 2021

Erg lekker en keurig op tijd

Marion
23 augustus 2021
Simon
22 augustus 2021
Mercedes
21 augustus 2021

👍

Jensen
21 augustus 2021

Zeer tevreden, optijd bezorgd en we hebben heerlijk gegeten, Top

Isa
20 augustus 2021

Top was heel lekker

Joyce
20 augustus 2021

Heerlijke kiploempia

Wim
19 augustus 2021

Bezorging kwam 20min later maar er werk keurig netjes over gebeld. kwaliteit was prima en nog heerlijk warm.

Theo
18 augustus 2021
Henry
18 augustus 2021

Tja Dim Sun en Dim Sun overheerlijk, maar wel erg duur.

Roy Busschers
17 augustus 2021

Eten is goed. Bezorging was besteld om 18.15.maar kwam pas om 18.40. helaas zonder enig bericht, wat erg vervelend is 😞

Reactie van Peking

Goede avond, Excuses dat u heeft moeten wachten. Er was een blokkade op de weg en de bezorger had ons daar niet van op de hoogte gesteld. Hierdoor wisten wij het zelf ook niet en konden we u niet bellen. Het zal niet meer voorkomen. Wel zijn wij blij dat het eten lekker was! Groet, Peking Zaandam

Fred Ensink
1 augustus 2021

Zoals gewoonlijk is alles weer heerlijk en op tijd volgens afspraak. Fijne vakantie en tot later

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bakker
1 augustus 2021

Vers, goede porties, nette bezorger. Heerlijk gegeten! Fijne vakantie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rico
30 juli 2021

Heerlijk zoals altijd weer

Laura
30 juli 2021
rob
26 juli 2021

Het hoofdgerecht was een beetje melig, weinig authentieke smaak. Voorgerecht lauw en weinig saus. Misschien door ons verkeerd besteld maar ben anders gewend.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

rob
26 juli 2021
Alex
25 juli 2021

heerlijk gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Silvana Massi
24 juli 2021
Smit
24 juli 2021

Gewoon weer erg goed..

Laros
20 juli 2021

Het is altijd heerlijk wat wij bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans bakker
20 juli 2021

Prima kwaliteit, perfecte timing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roy
18 juli 2021

😁👌🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

schellings
17 juli 2021

was lekker en op tyd klaar

Kok
17 juli 2021

Vaak langer dan de app aangeeft wachten

Theo
16 juli 2021
Cor
15 juli 2021

We hebben lekker gegeten met de hele familie!

J.Havinga
14 juli 2021

Super lekker en op tijd geleverd.

Els Hanou
14 juli 2021

Wij zijn absoluut tevreden en het eten was heerlijk. Excuses aan de bezorger dat wij geen fooi hebben gegeven. Maken we een volgende keer goed.

Nataschja Man
14 juli 2021

Was er eerder als dat er was gezegd en goed warm heb heerlijk gegeten

Bootsma
12 juli 2021

Maaltijd was heerlijk. Goed verzorgd. Bestelling op tijd. Vriendelijke bezorging.

Z.Matias
10 juli 2021

Your food is much much beter than befire, they are really fresh tasteful and good quality… thumbs up, please kerp it this way or up to betterness 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

h.slop
10 juli 2021

prima verzorgd

Karel
9 juli 2021

Altijd goed.

Inet Happe
8 juli 2021

Zoals altijd alles vers! Voor het eerst een GROTE loempia besteld. Tjonge wat een ding! En lèkker!

Walter
8 juli 2021

Zoals ik van Peking gewend ben... ALTIJD lekker en ALTIJD een Top bezorging, vriendelijk en snel. Kwaliteit met een Gr000te "K" !!

Simon
5 juli 2021
Rob
5 juli 2021
Hetty
3 juli 2021

Eten fantastische kwaliteit. Alleen Dim Sum is best duur.

de roo
2 juli 2021
Jolien
29 juni 2021

Heerlijk! Lekker vers ook.

J.G. kool
28 juni 2021

prima op tijd zeer goede kwaliteit.

Dennis
28 juni 2021

Goede sevice en eten super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

zwikker
27 juni 2021
Ben Van Poecke
26 juni 2021

Lekker en snel bezorgd

Theo
25 juni 2021
Francis
25 juni 2021

het eten was heerlijk, maar het was te zoet als je de suiker een beetje kunt verminderen?

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Baris
24 juni 2021

Heerlijk zoals altijd.!!

Eduard Keijlard
24 juni 2021

Eten was zoals altijd perfekt. Het werd iets later bezorgd dan de gewenste tijd maar ik werd van tevoren netjes gebeld dat er een vertraging was. Wat ook wel eens gezegd mag worden is dat de bezorgers altijd heel netjes en vriendelijk zijn.

johanna
23 juni 2021

perfect weer tot gauw

Jansen
23 juni 2021

Eten is altijd goed, het is alleen jammer dat geen stempels krijgt bij bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Frans Martens
22 juni 2021

De loepia's waren iets zouter dan normaal, daarom 4 sterren en de bezorging was 20 minuten later dan gevraagd, dus ook 4 sterren. Maar verder was alles prima in orde.

Jacqueline
22 juni 2021

Altijd goed eten bij Peking! Lekkerste babi pangang van zaandam. Lekker krokant en saus apart.

Marit
21 juni 2021

Heerlijk eten en een snelle levering.

Pelupessy
21 juni 2021

Lekkere babi pangang spek.

a.kruijt
21 juni 2021
H jhakry
21 juni 2021

Het was niet lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Leone
21 juni 2021

Heerlijk en ruimschoots binnen de afgesproken tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ak
20 juni 2021
Nasira
17 juni 2021

Vegetarische bami , zeevruchten/vis en vegetarische nasi besteld. Heerlijk we hebben genoten !

van Dalen
17 juni 2021

Helaas de Tomatensoep was te Zuur, niet lekker

Neves
13 juni 2021

Was super lekker, bedankt

Van dun
12 juni 2021

Zeer goed

Pieter 😋👍
12 juni 2021
Beppie
12 juni 2021

Was weer als van ouds super lekker en vers 😉👍🏻💕

adewit
10 juni 2021

loempia was perfect was een half te laat

Simon
9 juni 2021
Hirs
9 juni 2021

Heerlijk gegeten bedankt

G van dam
9 juni 2021

Altijd goed.

Staal
7 juni 2021

Heerlijk eten heel smakelijk mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
5 juni 2021

Nasi was smakeloos Babi Pangang saus was gewoon smerig Grote Loempia was klein en dik en weinig krokant Tjap Tjoi smaakte waterig/dun Ossenhaaspuntjes waren voor mij prima. Ik hou van stevig pittig, maar erg pittig voor de meesten denk ik. En geen kuipje sambal er bij? Bami was in combinatie met de ossenhaas nog het beste. De rest één grote teleurstelling. Helaas niet nog een keer.

Reactie van Peking

Goedendag, Vervelend om te horen dat het u niet beviel! Wij hebben gerechten, zoals nasi Maleisië en vele andere pittige gerechten die misschien beter bij uw smaakprofiel passen.

Hetty
4 juni 2021

Heerlijke Dim Dum, wel duur, € 1,50 per klein balletje.

Theo
3 juni 2021
Annelies
2 juni 2021

Heerlijk!

Joyce
2 juni 2021

Verschrikkelijk lekker eten, en zoals altijd te veel besteld. Er zit zoveel in de bakje! Echt waar alles is vers en warm als het thuis wordt bezorgd. SUPER

Els
30 mei 2021

Héérlijk, en veel morgen lekker weer een portie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jinta
30 mei 2021

Ik bestel hier al jaaaaaaaren en het is altijd goed! Nu online bestellen ontdekt en dat gaat ook prima! Half uur eerder dan ingeschat was. Prima zaak!

Ch
29 mei 2021

Geen smaak

Thea
28 mei 2021

Zoals altijd heerlijk eten en op tijd bezorgd. Niets anders dan lof.

M kwint
28 mei 2021

Altijd heerlijk het eten en aardige bezorgers !!

Annelies
28 mei 2021

Ietsje minder lekker dan anders omdat we een ander gerecht erbij hadden besteld wat we minder lekker vonden, maar ondanks dat heerlijk gegeten.

peter flens
27 mei 2021

Heerlijk gegeten en zoals altijd mooi op tijd geleverd , wij zijn al vele jaren klant en hebben nog nooit klachten gehad. groeten Peter.

Wim
27 mei 2021

Maandmenu prima. Rijst en bami goed van smaak. Babipangang uitstekend, heel lekker, 1 van de beste. Weinig kip, mag iets meer smaak. Biefstuk mals, mag iets meer smaak. Foeyong hai thai sieeuw lekker. Bezorging altijd goed. Keurig en vriendelijk. Gerechten goed warm, uutstekend.

Mary thille
26 mei 2021
Renan
26 mei 2021

Prima gegeten

Francois
25 mei 2021

Smaakt weer erg goed en heel snel bezorgd. Top!

nelly
25 mei 2021

Zoals gewoonlijk prima in orde. We aten met zijn zessen en iedereen vond het heerlijk. Porties zijn royaal, dus vandaag nog eten.

Rene Middelkoop
25 mei 2021

Was weer top en snel geleverd

Roy Walter
25 mei 2021

👍🏻 Erg lekker 😋

van Dalen
24 mei 2021

Goede kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

jan
24 mei 2021

kreeg e-mail,verwachte bezorging 16.20 uur werd geleverd om 16.55 hierdoor was het eten koud geworden daarna volgde om 17.39 een e-mail bezorger is onderweg. hij was al geweest

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nijkamp
24 mei 2021

Toch maar weer de babi pangang genomen, super mals en grote bak .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
23 mei 2021

Erg goed,lekker en genoeg(maand menu)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik van der horst
23 mei 2021

Besteld en op de juiste tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eduard Keijlard
23 mei 2021

Zoals altijd. Perfect

Yvette
23 mei 2021

De bestelling kwam precies op tijd en zoals gewoonlijk weer heerlijk gegeten.

schellings
23 mei 2021

eten stond op tijd klaar en weer erg lekker

Rob
22 mei 2021

top goed eten en snelle bezoriging

Rico hoogenkamp
22 mei 2021

Heerlijk💪

Pieter
22 mei 2021

Sneller bezorgd dan doorgegeven. Het eten was goed op temperatuur. Kwaliteit was echt heel erg goed. Wat ons betreft een top restaurant. Zodra het weer kan komen wij langs om te eten.

Theo
21 mei 2021
Anja
20 mei 2021

Heerlijk gegeten 👌 Op tijd afgeleverd en goed warm De kip loempia was super en niet vet Voor de rest was alles lekker😋

Marielle
18 mei 2021

Moksie meti is altijd weer héérlijk!! Alles is lekker eigenlijk en bezorging was ook sneller dan verwacht. Top tent!!

schellings
17 mei 2021

was heerlijk stond op tijd klaar

Els
17 mei 2021

snel bezorgd, en heerlijk zoals altijd👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nancy
17 mei 2021

Helaas viel het eten deze keer een beetje tegen, het eten was niet warm, alle saus die over het vlees zat was waterig en er zat weinig smaak aan het eten. Erg jammer want dit zijn we helemaal niet gewend, normaal is altijd alles prima in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sl
16 mei 2021
Hartog
15 mei 2021
Smit
15 mei 2021

Combinatie menu.. Goed als altijd.

Arie
15 mei 2021
Fred Ensink
13 mei 2021

Het eten was wel ruim voldoende maar het was niet echt warm. Verder vond ik het flauwer dan anders.

r. wiersum
13 mei 2021

dit was minder ,

Vincent
12 mei 2021
Ak
11 mei 2021
Annelies
11 mei 2021

Heerlijk! Bestellingen altijd op tijd!

Alex
9 mei 2021

Heelijk gegeten, gerechten waren super smaak vol. we gaan hier zeker weer bestellen...dankjewel voor de tip Iris 😉

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

van Hartingsveldt
9 mei 2021

17.07 besteld en 18.30 geleverd. En toen ook nog zonder de gebakken bananen die daardoor nageleverd moesten worden. Was wel een tegenvaller omdat we met mn ouders op het eten zaten te wachten. Bezorger was heel aardig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.G.
9 mei 2021

prima kwaliteit en precies op tijd geleverd

Claudia
8 mei 2021

Heerlijk eten . Snelle bezorging

Theo
7 mei 2021
Edith
6 mei 2021

Super, lekker vers, goede smaak

Torsten dietrich
5 mei 2021
Noortje
5 mei 2021

Lekker, maar we zijn beter gewend. Was niet heel warm meer en qua smaak hadden we het gevoel dat we een beetje hetzelfde aten. Tamelijk zout ook. Wel fijn dat er meer groenten zat verwerkt in de bakjes. Bezorging was erg snel, prima!

Piet Visser
4 mei 2021

Ik ben zeer tevreden over jullie keuken èn over de accurate manier van tijdige bezorging. Great job!

Ronny
4 mei 2021

Indische rijsttafel voor 2 pers. besteld, erg lekker en ruim voldoende. Had besteld voor 18.30 maar eten was er al om 18.00u. Soms komt dat uit maar graag volgende keer meer rekening houden met de gevraagde bezorg tijd.

Reactie van Peking

Goedemiddag, Bedankt voor uw reactie en goed om te horen dat het lekker was. Wij hebben uw bestelling bekeken en u had als tijd zo snel mogelijk opgegeven. Ik denk dat er dus iets misgegaan is met het aangeven van de bezorgtijd. U kunt dit zelf ook terugzien. Vandaar dat het er eerder was dan u wilde. Groet, Peking

Km van Rijt
3 mei 2021

Perfect eten zoals alle jaren dat wij/ ik daar al komen 💪

Theo Teeuw
3 mei 2021

Goed eten een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mona
2 mei 2021

Al ruim 15 jaar vaste klant. Nooit klachten gehad altijd lekker eten en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ido van Gelderen
2 mei 2021

Het duurde een uur voordat de bestelling er was en het eten was KOUD! Daarom 1 ster voor kwaliteit en bezorging. Kortom slechte service voor een bestelling van 42 euro en koud gegeten. Onacceptabel.

Reactie van Peking

Goedemiddag, Ten eerste vinden wij het heel vervelend om te horen dat u het niet als positief heeft ervaren. Tijdens de drukte (rond etenstijd) is onze bezorgtijd inderdaad een uur. Mocht u uw bestelling op gewenste tijd willen ontvangen, raden wij u aan om vooraf te bestellen (dit kan zowel telefonisch als online). Ook mag u de volgende keer bellen en kunnen wij samen tot een oplossing komen. Groet, Peking

Agnes
1 mei 2021

Aangenaam verrast. Heerlijk maandmenu. Gaan wij vaker doen.

i. de Jong
1 mei 2021
Amanda
30 april 2021

Weer heerlijk gegeten! Top! En de bezorging was helemaal top het eten was er veel sneller dan dat er als bezorgtijd stond!

de Vos
30 april 2021

Zoals altijd heerlijke maaltijd, vers en keurig op tijd geleverd!

Dirk
30 april 2021

Super!

Eduard Keijlard
30 april 2021

Zeer goede kwaliteit en uitstekende service. Ik bestel al jaren bij Peking en zal dit ook nog jaren blijven doen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bakker
28 april 2021

Heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Slop
28 april 2021

Geweldig op tijd en goed warm complimenten .eten al jaren van jullie ,we haalden het altijd.met stempel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard
28 april 2021

Altijd snel thuis bezorgd en erg lekker!

M.Bos de Jong
27 april 2021

Het was weer heerlijk!

Erwin
27 april 2021

Goede kwaliteit, smaakte echt super. En echt snel bezorgt. We hadden het eten op toen was het eigenlijk onze bezorgtijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hartog
27 april 2021

Heerlijk eten goed van smaak. Bij bezorging altijd goed warm. Echt een aanrader.

Dorothy
26 april 2021
Els
26 april 2021

zoals altijd erg lekker

anja
22 april 2021

v/t eerst besteld bij Peking...en ik kan niet anders zeggen dan,dat het erg lekker was ..en ook niet onbelangrijk ,op de afgesproken tijd thuis gebracht !!!komen zeker terug !!

Marit
19 april 2021
Cynthia
19 april 2021

Tevreden over al de maaltijden van Peking. Snelle levering en vriendelijke bezorger.

Theo
19 april 2021
Astrid
19 april 2021

De bestelling kwam precies zoals gevraagd, het was op hoge temperatuur. De smaak was uitstekend en Ajax won ook nog de KNVB beker dus onze avond was weer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erwin
18 april 2021
Els
17 april 2021

erg lekker gegeten👍

Emily
16 april 2021

Altijd top!!

Dennis
16 april 2021

Heerlijk!

Leone
16 april 2021

Was weer erg lekker en veel, snel bezorgd. Zeer tevreden.

B.B
15 april 2021

It was our first time ordering from Peking. We were very happy with the service. The delivery was right on time. The food was truly delicious, the chicken the pork the beef EVERYTHING! We will be ordering again!

Moeke
15 april 2021

Tjauwmin was minder, groente was flauw te gaar, was naar mijn idee niet vers dit keer. Koop vaker, weet dus hoe lekker en vers de groente door de tjauwmin is. Vlees in apart bakje was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H Kiebert
14 april 2021

Dim sum en pangsit besteld. Alles was gefrituurd, dat is natuurlijk niet de bedoeling. Kip in de dim sum ondanks frituren niet gaar. Weinig vulling óf te veel deeg. Geen succes. Babi pangang was wel goed!

Reactie van Peking

Goede avond meneer/mevrouw Kiebert, Wij hebben verschillende soorten Dimsum. Ik denk dat u verkeerd heeft besteld. Wij hebben gestoomde dimsum en Tja dim sum, dit laatste wordt gaar gestoomd en daarna inderdaad gefrituurd. Op de website kunt u de verschillende dimsums vinden. Groet, Peking Zaandam

Martin
12 april 2021

Bezorging was snel, en het eten was prima, helemaal naar verwachting!

Sjoerd Heijnen
12 april 2021

Zoals elke keer lekker, goed warm en snel bezorgd

Ronny
12 april 2021

De bestelling was (veel) sneller bezorgd dan gezegd, gewoon TOP Bovendien was het eten heerlijk, we hebben ervan genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P&M
11 april 2021

Lange tijd geleden dat we voor het laatst iets besteld hadden, vandaag blij verrast over kwaliteit, smaak en snelheid, thanks het was lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yvette
11 april 2021

We hebben heerlijk gegeten.

schellings
11 april 2021

was weer heerlijk stond klaar toen we het op kwamen halen is een aanrader

J.G.
10 april 2021

Prima op tijd bezorgd en goede kwaliteit

Tineke
9 april 2021
Fred
8 april 2021
De Vos
8 april 2021

Heerlijk eten en top service!

Hans
8 april 2021

Goede kwaliteit , jammer dat alles behoorlijk in prijs is verhoogd , en kinderachtig dat er 0,10 cent in rek gebracht wordt voor het tasje

Ineke Visser
6 april 2021

De beste van Zaandam met in elk geval de lekkerste loempia!! Bestellen via de website gaat super. Alles is heel coronaproof. Bestelling staat op tijd klaar zodat er geen rijen ontstaan . Complimenten!

Jurriaans
5 april 2021

Netjes op tijd. Eten was top

Fred
5 april 2021