Beoordelingen van Peking Zaandam

Recente recensies

5.0
Peter
gisteren

Weer erg lekker

patrick
gisteren

Lekker zoals altijd

Lester Naaraat
28 juli 2022

Perfect als altijd

Rob
28 juli 2022

Prima zoals altijd

Fred Vogel
28 juli 2022

Het eten kwam keurig op tijd en was nog echt heet, alles smaakte echt geweldig ,en we kijken al weer uit naar de volgende keer

Arie
27 juli 2022
Michel
26 juli 2022

Weer snel en goed bezorgd,en erg smakelijk 😋 Ga zo door!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Simon
25 juli 2022

Altijd goed !!!

Oosterhuis
25 juli 2022
jan
24 juli 2022

al meerdere bestellingen geplaatst en iedere keer die enguette dat is vervelend. ook laatste keer dat ik invul alles was goed

Ria
24 juli 2022

Goed eten alles lekker warm de beste Chinees in Zaandam 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marco
23 juli 2022

Altijd lekker , heerlijk en gewoon goed ! Top 👌🏻

Monique
22 juli 2022
Monique
22 juli 2022
Theo
22 juli 2022

Zo als altijdgoed en lekker

Alblas
22 juli 2022
Wim
21 juli 2022

Lekker vers prima kwaliteit prijs verhouding

Bharinjo Wattimena
21 juli 2022

Was heerlijk dankjulluewel!!!

Linda
21 juli 2022

Vond het eten erg waterig en smakeloos

patrick
20 juli 2022

heerlijk

Kelly
20 juli 2022

Het eten was erg lekker. De nasi Kai Ding, bruin gebakken, is een aanrader! Alles was goed op temperatuur. Super!

Marta Hadzinska
20 juli 2022

De chauffeur stond op de verkeerde straat.Hij belde mij en vroeg in een onvriendelijke manier waarom ik niet voor het huis stond terwijl ik op hem voor het huis aan het wachten was.Hij bleek 2 straten verder te zijn.

Stefan de Vries
18 juli 2022

De sterren werken niet,maar goed....helemaal top!!!...Goed eten en voor tijd al klaar...Super!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion Hofer
17 juli 2022

De maaltijd was, zoals altijd, heerlijk en de bezorging was prima!

schellings
17 juli 2022

heerlijk gegeten en stond als altijd op tijd klaar

Elisabeth
16 juli 2022

Patat was slap, rest was oke

Janet
16 juli 2022

De bami Maleisië was anders dan voorgaande keren, veel minder pittig en was niet bruin gebakken wat ik wel had besteld, heel erg jammer. Wel waren de wensen van de bami goed voldaan, maar de bami viel erg tegen

Cherida
14 juli 2022

Ik bestel al jaren bij Restaurant Peking. De kwaliteit van het eten is na al die jaren nog steeds heel erg goed. Ik kan iedereen aanraden om hier te bestellen. De bezorging had ik om 18.00 uur gepland en het was er ook stipt op tijd.

Arie Bijl
11 juli 2022
Silvana van den Berg
11 juli 2022

Er was een beetje paniek, op uw pagina staat maandag gesloten voor bezorging en afhalen. Er werd telefonisch niet meer opgenomen.

R.reijinga
10 juli 2022

altijd perfect :-) nooit klachten gehad

Annemieke
9 juli 2022

Heerlijk eten,goede service en precies op tijd bezorgd!

Desiree
8 juli 2022

Op tijd bezorgd, heeerlijke Indo rijsttafel. Giga porties. Altijd goed hier!

Marjan De Jong
7 juli 2022

Heerlijk gegeten

Henk
6 juli 2022

Eten is top, heel erg lekker.

Hasenbos
3 juli 2022
M.
3 juli 2022

Stipt op tijd.

Leone
2 juli 2022
Elise
30 juni 2022

Alles geweldig

Edith
30 juni 2022

Altijd goed..en super lekker vers

Theo
29 juni 2022
Angelique
29 juni 2022

Eten was goed zoals altijd en bezorging weer supersnel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denis
28 juni 2022

Gewoon top 👍

Familie van Dalen
28 juni 2022

Gado Gado. Zonder stukjes Kroepoek is geen echte Gado Gado De rest was goed.

Ria
28 juni 2022

Was heerlijke en wat een goede service bedankt

Frans Martens
26 juni 2022

De bestelling kwam supersnel. De loempia's, de mihoen en de babi pangang waren uitstekend, maar helaas rook de Sze Chuan kip, net als de vorige keer, niet goed. Toen zijn we er een nachtje niet goed van geweest, dus, die hebben we nu maar niet opgegeten..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

schellings
26 juni 2022

was heerlijk op tijd klaar

Michel
26 juni 2022

Uitermate snel bezorgd in een drukke periode, weer lekker gegeten, ga zo door!👍

Anoniem
25 juni 2022
Lysanne
23 juni 2022

Was heerlijk, goed warm en snel bezorgd

Noes
23 juni 2022

Nasi was slap en de babi panga niet goed gaar gegrild. Heel anders dan normaal. Niet lekker. Zonde van het geld

Fred Vogel
20 juni 2022

Het eten was echt weer fantastisch ! de bij gerechten waren net iets te koud ,maar wat is Peking toch echt geweldig 1

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Janet Schurink
20 juni 2022

Eten was supermooi op tijd. Maar de smaak van het eten was anders dan we gewend zijn het leek net of de loempiatjes en dergelijke 2 keer gebakken waren zat veel vet in. Ook de nasi en foe young Hai smaakte anders. Heel jammer allemaal, hadden voor best veel geld besteld en viel dus tegen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Theo Schraven
18 juni 2022

Een van de betere in Zaandam! Misschien wel de beste…..

Claudia Schilp
18 juni 2022

Het eten was op de afgesproken tijd klaar, zorgvuldig ingepakt en mede daardoor lekker warm en zoals altijd smaakte het wederom verrukkelijk.

rich
18 juni 2022

geen spaar stempel gekregen kinderachtig. saté was zonder satésaus twee keer nasi bestelt maar een bak gehad. het eten wat lekker en snel klaar .contact geen behoefte aan dan had je het in de winkel gewoon dat stempeltje moeten geven. sta je daar bedelend met je kaartje.

Reactie van Peking

Beste Rich, Allereerst fijn dat jullie genoten hebben van het eten! Bij het maandmenu krijgt u de keuze om nasi, bami of witte rijst bestellen. Daar zit één grote bak of twee kleine bakjes inbegrepen. Als u tweemaal nasi kiest, krijgt u deze in één grote bak. Tegenwoordig spaart u online gelijk voor een spaarkaart bij persoonlijk afhalen. Dit gaat vanzelf als u hetzelfde emailadres gebruikt. Dit maakt het voor iedereen makkelijker, omdat de fysieke spaarkaart dan niet meer nodig is! Om deze reden krijgt u dan ook geen stempels meer op de stempelkaart in het restaurant, aangezien u deze al heeft gekregen. Als u wel graag verder wilt sparen op de fysieke stempelkaart kunt u ons bellen om de bestelling te plaatsen, in plaats van de bestelling online te plaatsen. Wij hopen u goed geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Peking

Silvana massi
18 juni 2022
Wilco Bouquet
16 juni 2022

Toppy

Anoniem
14 juni 2022
Yaren
14 juni 2022

Alles is top

Gwen
13 juni 2022

Altijd heerlijk eten, fijn personeel en vlotte bezorging!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

schellings
13 juni 2022

heerlijk eten en stond netjes op tijd klaar

A.Sluiter.
12 juni 2022

Eerder bezorgd dan was gezegd. Klasse. Hopelijk kunnen we nog jaren genieten van jullie kookkunsten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

San
12 juni 2022

Beste Chinees in Zaandam ;-D

Eddy
11 juni 2022

Prima.

Jos
10 juni 2022

Heerlijk gegeten daar kan geen ander tegenop

Fam: van Dalen
6 juni 2022

Gewoon goed. en natuurlijk even bellen als het wat later is TOP

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lies
6 juni 2022

Helaas worden ook hier de porties kleiner en wat duurder. Maar vind t de beste hier in Zaandam. Verse groente en erg lekker. Kon alleen op de site moeilijk de witte rijst in nasi veranderen. Ff bellen en t was opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel
4 juni 2022

Uitermate snel geleverd, weer lekker gegeten! Keurig in orde.

Pieter
2 juni 2022

Alles goed geregeld 👍

artur dewit
2 juni 2022

keurig op tijd bezorgd maar dat ben ik wel gewend het eten was weer prima en warm

Y. Stapelvoort
31 mei 2022

Combi menu besteld. Normaal zit er veel meer vlees en/of kip in maar nu zat er veel Atjar in. En bij de Ajam pangang zat er zelfs twee stukjes bot in. Voor de rest lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

BB
31 mei 2022

The food was delicious and the delivery on time. We are always happy with Peking Zaandam. Will order again for sure!

Marjan
30 mei 2022
Martijn
30 mei 2022
TV
28 mei 2022

Heerlijk gegeten weer. Bezorgd binnen de opgegeven tijd.

Heinze
28 mei 2022

Ik vind het fijn dat ik met mijn strenge zoutarme dieet toch iets bij jullie kan bestellen. De maaltijden worden dan met zo weinig mogelijk zout klaargemaakt. Een beetje teleurgesteld was ik toen ik een gesprek had vanwege het gebruiken van een retourbon die ik had gekregen en die niet werkte. Ik voelde wat weerstand tijdens het gesprek... en alles is op een gegeven moment toch keurig en naar tevredenheid opgelost. Vriendelijke groet, JR Heinze.

J v d Zee
27 mei 2022

Bezorger was aardig. Eten was uitstekend. De saus die erbij was had eigenlijk te gehoeven.

Jano
27 mei 2022

Weer erg lekker gegeten!!

Moon
27 mei 2022

Netjes op tijd bezorgd

J Havinga
26 mei 2022

Zowel de loempia en bami waren minder op smaak dan dat we gewend zijn. Bami was erg droog alsof deze was opgewarmd.

T. Zwier
26 mei 2022

Zoals vanouds weer prima.

Sebastiaan Hogenboom
26 mei 2022

Eten was zoals gewoon heerlijk. Alleen de bezorgtijd van bijna twee uur kan echt niet.

R
26 mei 2022

Zoals altijd lekker! Het leek iets snelle koud dan normaal. De koe lo kip was iets te lang doorgebakken. in plaats van de fou yong hai met kip kregen wij een ander gerecht. Lekker om eens iets anders te proberen, maar ik had toch graag het bestelde gerecht willen hebben.

Janet Klitsie
25 mei 2022

Heb 6 euro fooi gegeven, maar had geen kleine loempia's bij mijn bestelling gekregen.

Laura
24 mei 2022

Altijd even goed!

martin ebell
23 mei 2022

snel geholpen via de app besteld stond op de afgesproken tijdklaar

Finy Schreuder
23 mei 2022

De Chinese bami was ietwat smakeloos, de haaievinnensoep was wat rommelig van samenstelling (grote brokken eiwit en 2 complete krabstaven), het geheel moest ik nog bij verwarmen om het een beetje op temperatuur te kunnen eten. Ik bestelde vaak eten bij jullie, maar het is m.i. wel achteruit aan het gaan. Jammer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G.B. van den Nieuwendijk
23 mei 2022
Arie Bijl
21 mei 2022
Simon
20 mei 2022

Weer keurig bezorgd en heerlijk gegeten

Smit
20 mei 2022
TV
19 mei 2022

Heerlijk gegeten. Keurig op tijd bezorgd.

Tanja
18 mei 2022

Eten goed warm . Zeer snelle bezorging

Dijk
18 mei 2022

PEKING Gewoon de lekkerste van zaandam als je waar voor je geld wil kan je het beste hier bestellen ik heb vaker in zaandam iets besteld maar kon het gewoon weg gooien dus geef mij maar Peking!!!

Joyce
18 mei 2022

Het was heerlijk vers en warm, toppie weer.

Karin
16 mei 2022

Nice food, fast delivery.

Johan
16 mei 2022

We hebben weer genoten! Het eten was heet bij aankomst en was heerlijk

schellings
15 mei 2022

weer heerlijk gegeten stond op tijd klaar

Ina
14 mei 2022

Heerlijk maaltijd snel bezorgd goed warm , miste alleen de kroepoek die er altijd bij zit

Elisabeth
14 mei 2022

Jammer dat je er tegenwoordig geen kroepoek meer bij krijgt. Mogen jullie best doen boven een bepaald bedrag. Tijden zijn veranderd

Theo
14 mei 2022

Geen

Fred Vogel
14 mei 2022

Absoluut het beste Chinees eten wat ik tot nu toe heb gegeten! en geloof me ik heb al erg veel geprobeerd ,een echte Topper !

M.Bos
9 mei 2022

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fred Vogel
9 mei 2022

Het eten was op tijd, goed warm, en echt overheerlijk, vriendelijke bezorger. Het is echt een aanrader !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bout
8 mei 2022

Heerlijk. Goed verzorgd

Janet
8 mei 2022

Snelle bezorging, eten was goed warm en zoals altijd heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk Teunissen
8 mei 2022

Het eten van Peking is altijd heerlijk!

A.Hoevers
7 mei 2022
Janet
6 mei 2022

Heerlijk gegeten, en het was nog goed warm. Aardige bezorger!

Lensing
5 mei 2022

Heerlijk eten en goed op tijd

Motshagen
3 mei 2022

We vragen meestal om de gerechten zonder taugé en prei te doen, bij Peking gaat dat altijd goed. Dat is erg fijn dat men de opmerking goed leest. Het smaakt altijd super goed, Peking is voor ons de favoriet in Zaandam.

G.B.van den Nieuwendijk
2 mei 2022

Goede maaltijd en prima bezorging. En op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nijkamp
2 mei 2022
Anita Bakker
2 mei 2022

Het eten is vers en smakelijk en de bezorging is prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smit
1 mei 2022
han schellings
1 mei 2022

weer heerlijk gegeten en stond optijd klaar

Stolker
1 mei 2022

De dimsum waren niet lekker, misschien mijn smaak niet, misschien "overdatum"

Hensen
30 april 2022

Snel geleverd 15min,eten weer zeer goed

E.R.
29 april 2022

Dit weer voortreffelijk!

Jannie
29 april 2022

Altijd lekker en netjes op tijd bezorgd

Frits Boshoven
29 april 2022

Eten bij Peking is voortreffelijk. De bezorging is iedere keer weer op tijd.

Johan Stolk
28 april 2022

Ik blijf het vreemd vinden dat er een minium bedrag voor een bestelling vam €20 - geldt wat onbegrijpelijk is, je betaald al bezorgkosten dat zou de doorslag moeten geven

Joke Geenen
28 april 2022

We bestellen hier al jarenlang. Altijd prima kwaliteit en de bezorging is ook altijd goed.

Mark
24 april 2022

Snelle levering en perfect eten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kalf
24 april 2022

Als altijd goed, op tijd en gewoon zoals gewend. Altijd Chinees bij Peking bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans van Nooij
24 april 2022

Een goedgevulde loempia met ham en varkensvlees, tenminste niet druipend van het vet zoals bij velen. Smakelijk met lekkere pindasaus extra besteld. Flinke sateh en alles bezorgd goed warm. Complimenten.

Cameron Dickie
22 april 2022

Lekker eten and vriendlijke bezorgd.

Theo
22 april 2022

Eten washeerlijk en op de afgesproken tijd

Martin
18 april 2022

Vers, snel en heerlijk gegeten. Goede prijs/kwaliteit. Vriendelijke bediening

petra
17 april 2022

alles helemaal prima in orde

jan
10 april 2022
Zaan
10 april 2022
Oscar
8 april 2022

Altijd goede kwaliteit eten en de bezorging was op tijd.

Rachel
8 april 2022

Was wat je verwachten kan als je last bezorgen, biefstuk, groente veel te zout. Verder niet meer of minder je verwacht van thuis bezorgd

AH
8 april 2022

Lekker en warm en op tijd bezorgd

Claudia
7 april 2022
Hetty
6 april 2022

1 woord: HEERLIJK!!!

Linda
6 april 2022

Alles smaakte even heerlijk. Veel verse groenten. Grote porties. Snelle bezorging. Écht voor herhaling vatbaar!

kbo
4 april 2022
nelly
4 april 2022

Ik had besteld voor de tijd 17.45 tot 18.00 uur En de bezorger stond al om 17.15 voor de deur. Ik had gasten en vond het vervelend. Als jullie een tijdkeuze laten doen, moet het geen half uur verschillen. Overigens de kwaliteit was zoals altijd goed. Groeten Nelly

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van Peking

beste Nelly Wals, wij hebben voor de zekerheid uw bestelling nagekeken. Toen wij dit deden zagen wij dat u voor zo spoedig mogelijk had bezorgd. Dit houdt echter in dat het gemaakt word en gelijk naar u wordt toegebracht. Het is dus mogelijk dat u dit verkeerd heeft aangeklikt. Als u de volgende keer niet voor een bepaalde tijd uw bestelling wilt hebben kunt u dit in de opmerkingen zetten. Wij zullen daar uiteraard dan extra aandacht aan besteden. met vriendelijke groetjes - team peking

Hans van Vugt
3 april 2022

Prima eten, meer dan voldoende. Bezorging exact op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline Van der Horst
3 april 2022

Was weer erg lekker en voldoende. We bestellen altijd bij Peking!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard Dekker
3 april 2022

Perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jesse
2 april 2022

Erg goed en vers eten. Chinese bami is heerlijk. Bezorging was erg snel ondanks late bestelling op zaterdag. Dit wordt ons nieuwe adres!

Moon
2 april 2022

Snelle bezorging was heerlijk

Hensen
1 april 2022

Heerlijk gegeten ,en na m'n vorige beoordeling dat er zo weinig saus bij t vlees zat ..dat was nu helemaal top! Bedankt

Hetty
28 maart 2022

HEEEEEERLIJKE Tja Dim Sun, moet door iedereen geproeft worden als voorgerecht. Het zijn bolletjes vlees in een knapperig gefrituurd dun jasje!! JAMMIE

Patricia
28 maart 2022

Heerlijk gegeten!

H.p.van Ee
28 maart 2022
Roxanne
26 maart 2022

Snelle bezorging

Rico
26 maart 2022

Prima

Hetty
26 maart 2022

VERUKKELIJK ALLEMAAL ENBDANK U VOOR DIE LEUKE BONU!

Mary Hall
26 maart 2022

Helemaal goed, was erg lekker

Marcel Keune
25 maart 2022

Erg lekker zoals gewoonlijk, met recht het beste chinees eten in Zaandam

Joyce
24 maart 2022

Het was weer heerlijk, veel en op tijd bezorgd. Kortom geweldig

T.zwier
24 maart 2022

Zoals tijd weer prima verzorgd.

Fred Ensink
20 maart 2022

De gerechten waren goed van smaak maar niet zo warm meer. Denk dat de gerechten al klaar stonden toen ik om 18:00 uur binnen kwam. Ik wacht liever 10 minuten zodat ik echt warme gerechten mee neem.

Soetekouw
20 maart 2022
A. Dijk
19 maart 2022

Vond er weinig smaak aan de foe yong hai zittem

Marga
17 maart 2022

We hadden gewone kroepoek besteld, maar dat was er niet bij. Bezorging was keurig op tijd. Eten was heerlijk.

Reactie van Peking

Beste Marga, wij hadden het even gecontroleerd voor u. het bleek dat er geen gewone kroepoek was besteld, vandaar dat het er niet bij zat. groetjes, Team Peking

Paulien
14 maart 2022

Het was erg lekker. En veel groente.

Bernadet
13 maart 2022

Lekker en veel en snel bezorgd

Jaap
13 maart 2022

Heerlijk eten !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trudy V
13 maart 2022

Heerlijk gegeten. Ossenhaas in het gerecht was super mals. Binnen de aangegeven tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geja Seeboldt
13 maart 2022

Het eten kwam op tijd, was warm en wederom heerlijk

L vd Maas
12 maart 2022

Bijna Koud

Theo
12 maart 2022

Nvt

Marjan De Jong
12 maart 2022
Wim Borger
11 maart 2022
Dees
11 maart 2022

Top kwaliteit weer en super vriendelijk en snel bezorgd

Manuel
9 maart 2022

Wij komen niet uit Zaandam maar als we hier zijn bij familie.....zoeken wij niet eens naar een goed Chinees bezorg restaurant....er is er maar een en dat is Peking..

Arie Bijl
9 maart 2022
Silvana massi
8 maart 2022

Eten was nogal flauw. Met name de nasi.

Beekman
7 maart 2022

Wat hebben wij heerlijk gegeten. Een van de beste in zaandam

John
4 maart 2022
Smit
4 maart 2022

Eten was goed heet en erg smakelijk.

Hensen
4 maart 2022

Erg smakelijk en goed eten levering is ook erg snel vind alleen de bakjes nasi of bami die erbij zitten best klein altijd vlees in saus over en geen nasi meer bv..

Lensing
2 maart 2022

Erg lekker

Do
28 februari 2022
Johan
28 februari 2022

Heerlijk! Enorm genoten van de dumplings, fo nam en tsja siew!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dam
26 februari 2022

Helaas Het zag er top uit maar we zijn er beroerd van geworden .......... zonde ik mijn vrouw en mijn zoon ...........

Karel
26 februari 2022

Ik ben een vaste klant en neem altijd Bami Peking maar het was deze keer niet wat ik gewend was. Het stuk kip was meer bot dan kip het saté/stokje zat kleinere stukjes kip op dan voorheen alleen de bami smaakte goed. Ik wil niet klagen maar het wel even laten weten.

Theo
26 februari 2022
Mady
25 februari 2022

Zoals altijd top!in alles

Wilfred Vos
25 februari 2022

Altijd lekker en goede bezorging!

Maria Band
24 februari 2022

Heerlijk gegeten en keurig op tijd bezorgd.

Tichelaar
21 februari 2022

Weer heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Michel van der Spoel
20 februari 2022

Zoals vanouds snel bezorgd,vriendelijke bezorger en alles was volgens wens. Ga zo door...

Anoniem
17 februari 2022

Pittige soep was heerlijk en inderdaad lekker pittig. Ook rest was uitstekend. Heerlijk gegeten.

Dave
15 februari 2022

Lekker eten. Erg vriendelijk personeel Keurig op tijd

Do
14 februari 2022
Mo
14 februari 2022

Het eten was ok, niet zo lekker als we gewend zijn helaas. Nieuwe kok? Bezorging ruim een half uur te vroeg. Dat klinkt fijn, maar was niet handig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter vd Loo
13 februari 2022

Snelle levering, netjes verpakt en erg lekker

Snirley
13 februari 2022

Heerlijk eten en grote porties! Wij hebben er twee dagen van kunnen eten. Alles lekker vers, snelle bezorging.

Peter
13 februari 2022
Erik Maarleveld
12 februari 2022

Zoals altijd heerlijk, warm en vers. Geen betere bij mij bekend.

Hirs
12 februari 2022

Bami was koud en half bakje en loempia zat bijna geen vlees in dus laatste keer ik bestel niet meer

Jan
12 februari 2022

Prima service en zeer smakelijk gerecht van ossehaas

K.hendrikshorsten@gmail.com
12 februari 2022

Houden zo, lekker en op tijd.

Marjan
11 februari 2022
Theo
11 februari 2022

Zoals altijd heerlijk

Francois
10 februari 2022
Willem Vloon
10 februari 2022

Bezorging was perfect en het eten was nog goed heet. Heerlijk genoten van het lekkere eten. Aanrader!

Angela
9 februari 2022
Jessica
7 februari 2022

eten was goed heet(warm). bezorger was vriendelijk Top

Silvana
7 februari 2022

Eten was erg lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

LV
6 februari 2022

Vergeleken met een eerdere keer nu super op tijd en super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke van der Bijl
6 februari 2022

Het was weer heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

A. Lopes
6 februari 2022

Heerijke kipsaté, Loempia en vegetarische nasi. Al mag van mij de vegetarische nasi iets meer groente. Binnen de tijd vtiendelijk bezorgd. Very good.

schellings
6 februari 2022

was lekker

Niels
5 februari 2022

Heerlijk gegeten

Smit
5 februari 2022
Bert
3 februari 2022

Altijd op tijd klaar en gewoon goed eten !!

Christa
31 januari 2022

Heerlijke wan-tan soep

Joeri
29 januari 2022

Lekker en optijd

Fam. van Dalen
29 januari 2022
Jan
28 januari 2022

Prima online bestelling, op afgesproken tijd klaar en bijzonder smakelijk. Aanrader!

Berkhout
27 januari 2022

was weer heerlijk vooral de heerlijke loempia

Theo
26 januari 2022
Janet
24 januari 2022

Eten was heerlijk! Verbeter punt: geen keuze kwa bakken te zetten bij bijvoorbeeld witte rijst, je betaald daar wel extra voor. Verders hebben we heerlijk gegeten.

H.p van Ee
24 januari 2022
Yaren
23 januari 2022

Erg goed

Mirjam
23 januari 2022

Was weer héérlijk. We hebben genoten 💞🙏

van Oorschot
21 januari 2022

Ik had gebeld omdat mijn bestelling niet compleet bezorgd was. Het zou na bezorgd worden. Dit is helaas niet gebeurd!

A.Former
21 januari 2022

Prima

Rob
20 januari 2022

Was weer heerlijk

Don
17 januari 2022
han schellings
17 januari 2022

was heerlijk

Dirk Balk
16 januari 2022

Zeer makkelijk te bestellen. Prima tijd bezorging. Kwaliteit eten is perfect. Het heeft ons gesmaakt.

Sky
16 januari 2022

Altijd snelle,goeie service

Kelly
14 januari 2022

Onwijs lekker gegeten. Sinds kort is de bruin gebakken nasi kai ding mijn favoriet bij een gerecht! Ik heb gekozen om mijn bestelling af te halen, en het stond optijd klaar. Super!

A.H.Bonnet
13 januari 2022

De maaltijd werd op tijd bezorgd.Kwaliteit was prima,temperatuur ook goed.-Zeker voor herhaling vatbaar.Wij hadden 4x maandmenu voor 8 pers.en er hadden 12 pers.van kunnen genieyen.

richard riewald
10 januari 2022
Visser
9 januari 2022
Milko
9 januari 2022

Al tientallen jaren het beste Chinees eten in de zaanstreek.

Soetekouw
9 januari 2022

Heerlijk gegeten lekkere rijst, mager vlees,lekkere groente voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nvt
9 januari 2022

Het is niet meer wat het vroeger was smaakloos nasi is drooge rijst vies smaakloos. En het vlees enz alles smaakloos hetzelfde . Geen chinees meer voor mij

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bakker
9 januari 2022

Bestellen vaak bij de babipang hang. Gebekken bananen. En altijd erg lekker wel wT flauw. Maar nu waren ze echt niet te pruimen . Heel drogen bananen en flauw we hebben ze dan ook niet opgegeten maar weg gegooid. En jullie gebeld en de volgende keer hoeven we niet voor de gebakken bananen te betalen en hoop dat ze als van ouds weer lekker zijn Maar voor de rest prima eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Scf martinet
7 januari 2022

Lekker genoten

Edwin Rehling
6 januari 2022

Het verbaasde mij dat het gerecht Nasi ramas verdwenen was van het menu, terwijl alle onderdelen van dit gerecht afzonderlijk wel op de lijst staan. De uiteindelijk bestelde koe Lo yuk gerechtigd na twee ballen de vuilnisbak ingegaan de met bijbetaling Chinese bami was ook totaal niet wat ik gewend was. De For Nam was goed. Of er is een andere kok of een andere eigenaar. Maar dit was voor het eerst in jaren goed eten,de laatste keer hier. Ik heb nog gebeld voor de Nasi Ramas maar helaas van het menu. Kwaliteit is de basis van elke onderneming en heb dat ook vaak als mond tot mond reclame gebracht. Wat hier gebeurd is weet ik ( nog) niet maar de positieve reclames zijn over

Lensing
6 januari 2022

Precies op tijd en lekker warm smaakte heerlijk

Andre
5 januari 2022

Heerlijk gegeten, alles lekker klaargemaakt.

Anoniem
3 januari 2022
Stolk
3 januari 2022

Wat jammer is dat het minimale bedrag voor een bezorging op €20,- is gebracht, wat voor een single best wel hoog is, dus concreet wordt hiermee een hele groep benadeeld

Marjo Duifs
3 januari 2022

Alles was heel erg lekker. En een zeer snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.H. Thomas
3 januari 2022

Hebben lang op de bestelling moeten wachten. Kwam door de grote drukte werd gezegd. Men hield ons wel op de hoogte via mail en telefoon. Maar ook nog 5 minuten werd toch weer ruim een kwartier. Met vele excuses van de bezorger hebben wij eindelijk de bestelling in ontvangst kunnen nemen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard de Beer
2 januari 2021
A. leidekker
2 januari 2021
Willemijn
2 januari 2021
Patricia
2 januari 2021
R
1 januari 2021
Dennis O'Sullivsn
1 januari 2021
Dzintra
30 december 2021
Robert van de pas
30 december 2021

Kom er al 30 jaar.Eten is altijd lekker.Top bezorging!

Anja
30 december 2021
Edwin
30 december 2021
Matias
30 december 2021

vlees was niet mals en droog,niet echt lekker bami was ok en lekker

Onbekend
29 december 2021

Altijd goed, altijd op tijd!

Ido van Gelderen
28 december 2021

Eten is altijd prima. We hadden al bedacht dat de bezorging op 2e kerstdag wat langer zou duren dan anders. Om 17 uur besteld en om 18.20 uur zou bezorgd worden. Nadat het eten om 18.45 nog steeds niet bezorgd was en mijn dochtertje bijna naar bed moest Peking gebeld. Daar kreeg ik te horen dat het erg druk was omdat eerst alle bestellingen die eerder waren gemaakt werden bezorgd, maar dat het er nu zo snel mogelijk aan kwam. Uiteindelijk pas om 19 uur aan het eten. Als compensatie kreeg ik wat kroepoek. Mijns inziens vond ik gratis kroepoek op een bestelling van zo'n 53 euro nogal zuinig. Waarom niet een korting op de volgende bestelling aanbieden bijvoorbeeld voor de ongebruikelijk lange wachttijd? Jammer. We eten hier graag, maar dit is m.i. niet goed aangepakt. Eerst teveel bestelling opnemen waardoor mensen 2 uur moeten wachten (40 minuten langer dan door Peking werd opgegeven) en dan vervolgens gratis kroepoek als compensatie. Niet netjes.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

j
28 december 2021

super goed eten en vriendelijke bezorger

Don
27 december 2021

Lekker en snel bezorgd

Wp Jansen
26 december 2021

Eten was goed en nog warm bezorging was keurig op tijd

Rob Reijinga
26 december 2021

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sorcha
26 december 2021

Heerlijk gegeten, zoals altijd!

Claudia
25 december 2021

Bestelling stond op de afgesproken tijd klaar en zoals gewoonlijk smaakte het eten in één woord verrukkelijk.

Eric
25 december 2021

Verwachte bezorgtijd 18.50 uur. Kwam om 18.10. Was toevallig al thuis. Dus geen probleem maar anders. ? Eten was goed en meer dan voldoende

Michel
24 december 2021

Weer netjes en snel bezorgd,echter de de hoeveelheid rijst in het bakje wordt steeds kleiner….,bakje een maat groter zou fijn zijn😉

Renan
20 december 2021

Goed gegeten

ton en ger van olffen
20 december 2021

Ben klant van af het eerste uur maar dit is nu de 2 de keer dat het eten smakeloos was. Er zat geen kraak of smaak aan en de Babi pangang was droog en door gebakken. Dit is niet de kwaliteit die ik van hun gewend ben. Dus op zoek naar ander,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter Delorme
20 december 2021

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mariska
19 december 2021

Heerlijk gegeten en ondanks de afstand kwam het goed warm aan

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard Dekker
19 december 2021

Goed als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

schellings
19 december 2021

was erg lekker zo als altijd

P van golstein
18 december 2021

Alles was weer heerlijk en goed op tijd. Vorige keer was er iets niet meegeleverd. Daar echt netjes een kortingsbon voor gehad. Echt netjes afgehandeld! Bedankt!

Suus
18 december 2021

Heerlijk eten!