Reviews from Peking Zaandam

Recent reviews

5.0
Yaren
4 December 2022

Mijn favoriet besteld: tjauw mein bruin gebakken, zoals altijd top van smaak en kwaliteit

Theo
3 December 2022
aad
2 December 2022

Heerlijk gegeten zeker binnenkort weer bestellen

Trudy Van Seventer
1 December 2022

Loempia was niet goed gebakken, niet knapperig en koud van binnen, jammer

Laurette Brinkman
1 December 2022

Wat ik jammer vind is dat als ik de bestellijst bekijk en iets meer wil weten over een gerecht, ik dan meteen het bestelmenu te zien krijg. Iets meer uitleg zou wel fijn zijn. Het eten is overigens heerlijk. Mijn complimenten.

Dennis Hin
30 November 2022

Heerlijk gegeten zoals altijd

Mv C van den Akker
29 November 2022

Was lekker

Cameron Dickie
29 November 2022
Frans
27 November 2022

Eten is prima, website is een ramp.. Bezorging prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
27 November 2022
Rico
23 November 2022

Prima

han schellings
22 November 2022

heerlijk gegeten

Hetty
21 November 2022

Goede producten. Heeeel aardige beleefde bezorgers. Lekjer fooitje wssrd!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

H
20 November 2022
Ct
19 November 2022

Lekker gegeten

K.rep
17 November 2022

Het eten was weer uitstekend zoals altijd en ruim op tijd

Y. Stapelvoort
16 November 2022

Wij kregen het eten keurig op tijd en hebben heerlijk gegeten. Alleen is er volgens ons een andere kok want er zat meer bamboe in de bami pangang wat wij niet gewend zijn.

Brian
14 November 2022

Eten was echt lekker, bezorging is snel, en eten was echt goed warm bij aankomst. Top service!

AH. Bernoster
14 November 2022
Kim Cobelens
13 November 2022

Zoals altijd, weer heerlijk gegeten, top 👍

Bootsma
13 November 2022

Bij de Foe Jang Hay was geen tomatensaus Wij dachten dat er bij een bestelling altijd kroepoek zat , deze was er niet bij. Eten was verder goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

13 November 2022

Veel en veel te lang moeten wachten op een simpele bestelling buiten spitstijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Regikauw
13 November 2022

Heerlijk eten. Alleen jammer dat ik, ondanks een bericht in de opmerkingen, toch paprika in een gerecht had (kip in pindasaus). Ik mag vanwege een allergie niet eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sher
12 November 2022

Erg lekker !

Frank Arkenbout
12 November 2022

Het eten was in 1 woord "SUPER" ! Eten was WARM/HEET bij bezorging... vlees en vis super mals! Zeer vriendelijke bezorger. 100% zeker dat we weer gaan bestellen !!!

Johan Willemse
10 November 2022

Snelle levering en prima eten.

Lydia
10 November 2022

ALTIJD SUPER HEERLIJK en snelle service alleen ik bestelde verkeerd (1 ste x via website )maar weet nu voor volgende x saus apart hahaha want babi pangang is ons fav

Francois
7 November 2022
gonny
7 November 2022
rein bakker
6 November 2022

alles was mooi optijd.zoals gezegt was via de mail.en het eten was ook heel goed en heel goed op temperatuur

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Martin
6 November 2022

Vast ritueel… regelmatig Peking halen. prima smaak/kwaliteit/prijs! Had 1 keer ergens anders gehaald….doe ik nooit meer, Peking is top!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

lisa
4 November 2022

goed en smakelijk eten bezorging zou een uur duren maar de bezorger stond na 30 minuten al voor de deur!

Theo
4 November 2022
Rico
2 November 2022

Prima

A
31 October 2022

Ik bestelde babi pangang maar de saus was een zoet zure saus wat er niet bij hoort ook zaten er komkommer of augurk in ..niet iets voor bij de babi pangang jammer en de nasi was net witte rijst zat niks in ...de loempia s waren goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

han schellings
31 October 2022

was heerlijk fijn dat je dag van tevoren al kan bestellen

Rob Hin
30 October 2022

Helaas was het eten niet zo goed meer dan de vorige keer. (ongeveer een maand geleden) De kroepoek was oud, de Babi pangang niet knapperig en ander eten wat we hadden was ook minder goed. Jammer, we denken dat er een andere kok in de keuken staat.

Yara
29 October 2022

Peking is altijd goed!

Nellie
27 October 2022

Snelle bezorging en heerlijk klaargemaakt.

Erik
23 October 2022

Bijna 2 uur na bestelling ( 17:28 besteld) is het eten pas bezorgd. Dat hadden wij niet verwacht en dat was voor het kindermenu ook te laat ( koud). Gelukkig was het maandmenu nog wel lekker en warm.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans van Vugt
23 October 2022

Met een groot gezelschap heerlijk gegeten. Íedereen was, zeer tevreden.

Rob
22 October 2022

Uitstekend!

Finy Schreuder
22 October 2022

Werd later bezorgd dan aangegeven. Bezorgster was wel vriendelijk.

Lunaatje
16 October 2022

Heerlijk en snel bezorgd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Ineke Visser
16 October 2022

Beste in Zaandam! Heerlijk eten, goede kwaliteit, en snel geleverd. Makkelijk te bestellen via de website!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kim
13 October 2022

Heerlijk eten

Janet
8 October 2022

Alles was heerlijk! Alleen zat er bij de bami courgette bij, wat was aangegeven dat dat et niet in moest. Alsnog heerlijk gegeten!

prive
7 October 2022
j.korsten
7 October 2022

prima kwaliteit en bezorging

Mark
6 October 2022

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Finy Schreuder
3 October 2022

zoals altijd weer goed!!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Theo
2 October 2022
Ongeduldige klant
2 October 2022

Het eten is heerlijk, de bezorgtijd altijd te laat

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Peter Delorme
2 October 2022

Het was weer heerlijk, zoals altijd.

Annemieke Woudt
2 October 2022

Heerlijk eten, pure smaak, snel en vriendelijk bezorgd.

Leone
1 October 2022
Ellen Schuurmans
30 September 2022
Tuan
30 September 2022

Altijd top eten en topservice!

Jeroen Buteijn
27 September 2022

Was heerlijk

Marcel van der tuuk
26 September 2022

De kwaliteit van foeyonghai was zeer slecht. Het was heel erg zout, echt niet te eten

han schellings
26 September 2022

heerlijk gegeten stond zoals altijd op tijd klaar

Carolien
25 September 2022

Alles lekker warm en mooi op tijd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Guido
25 September 2022

eten was goed en heet, bestel hier zeker vaker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Dennis Hin
25 September 2022

Echt weer heerlijk gegeten !! thnx

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Finy Schreuder
25 September 2022

Het was weer prima verzorgd!

M.
25 September 2022

Sneller dan aangegeven werd het eten al bezorgd. Zoals altijd was het weer heerlijk!

Marijke van der Bijl
24 September 2022

Heerlijk knapperig het voorgerecht. Net zo als ik gevraagd had!!

Thea Zwier
23 September 2022

Het eten was weer prima zoals altijd. Ik vond alleen het varkensvlees in de bami iets minder maar dat is heel persoonlijk.

Smit
22 September 2022

Top

Carolien
18 September 2022

Alles was goed warm en op tijd gebracht

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans van Vugt
18 September 2022

Lekkere Chinese maaltijd. Goede kwaliteit en mals vlees.

Wilco Bouquet
17 September 2022
Renan
16 September 2022
Francois
12 September 2022

Heerlijke kipsate, hele goede tjap tjoy met biefstuk en snel bezorgd!

Anonyme
12 September 2022
Bert Vos
12 September 2022

Altijd goed eten en netjes op tijd klaar bij internet bestelling.

Lunaatje
10 September 2022

Heerlijk eten en snelle bezorging

Niels
10 September 2022

Beste chinees van de regio

Adrie
9 September 2022
Hetty
9 September 2022
Kristina
4 September 2022
han schellings
4 September 2022

lekker en stond op tijd klaar top

Mar
4 September 2022

Heerlijk gegeten weer!

Piet Noppen
3 September 2022
Henk Nijkamp
3 September 2022

Bestelling gedaan mooi optijd eten prima voor herhaling vatbaar

Dirk
2 September 2022

Lekker, alleen saté was aan de zoute kant

E. Hoogteijling
30 August 2022

Het lijkt wel of er een nieuwe kok bezig geweest is. Alles is wat flauwer dan we gewend zijn.

Inge Oosterlaken
29 August 2022

Vriendelijke hulp bij online bestelling die eerst niet lukte! Snelle bezorging door een aardige jongeman. Eten was goed warm en zéér smakelijk! Kortom: complimenten!

Jos
29 August 2022

Weer eens een topper ! Heerlijk gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

S
28 August 2022

Het was weer lekker

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Sandra
28 August 2022
Hetty
28 August 2022

Allemaal zo smakelijk en vers. Heerlijk

Fred van Santen
28 August 2022

Geen opmerkingen wel een groot compliment...

Finy Schreuder
28 August 2022
Familie van Dalen
26 August 2022
Hans van Vugt
23 August 2022

Snelle correcte bezorging.

Fred Vogel
21 August 2022
Bakker
21 August 2022

Heerlijk gegeten. Kwaliteit is echt top.

Marjan De Jong
20 August 2022
Fred van Olphen
19 August 2022

Ik heb geen verbeter punten,alles is prima zo voor mij.Eten is heerlijk en de bezorging perfect.

Carolien
18 August 2022

Alles was heerlijk warm , goed van smaak

han schellings
18 August 2022

was weer heerlijk blij dat ze terug zijn van vakantie stond zoals altijd op tijd klaar

Peter
17 August 2022

Weer erg lekker

patrick
17 August 2022

Lekker zoals altijd

Lester Naaraat
28 July 2022

Perfect als altijd

Rob
28 July 2022

Prima zoals altijd

Fred Vogel
28 July 2022

Het eten kwam keurig op tijd en was nog echt heet, alles smaakte echt geweldig ,en we kijken al weer uit naar de volgende keer

Arie
27 July 2022
Michel
26 July 2022

Weer snel en goed bezorgd,en erg smakelijk 😋 Ga zo door!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Simon
25 July 2022

Altijd goed !!!

Oosterhuis
25 July 2022
jan
24 July 2022

al meerdere bestellingen geplaatst en iedere keer die enguette dat is vervelend. ook laatste keer dat ik invul alles was goed

Ria
24 July 2022

Goed eten alles lekker warm de beste Chinees in Zaandam 👍🏼

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marco
23 July 2022

Altijd lekker , heerlijk en gewoon goed ! Top 👌🏻

Monique
22 July 2022
Monique
22 July 2022
Theo
22 July 2022

Zo als altijdgoed en lekker

Alblas
22 July 2022
Wim
21 July 2022

Lekker vers prima kwaliteit prijs verhouding

Bharinjo Wattimena
21 July 2022

Was heerlijk dankjulluewel!!!

Linda
21 July 2022

Vond het eten erg waterig en smakeloos

patrick
20 July 2022

heerlijk

Kelly
20 July 2022

Het eten was erg lekker. De nasi Kai Ding, bruin gebakken, is een aanrader! Alles was goed op temperatuur. Super!

Marta Hadzinska
20 July 2022

De chauffeur stond op de verkeerde straat.Hij belde mij en vroeg in een onvriendelijke manier waarom ik niet voor het huis stond terwijl ik op hem voor het huis aan het wachten was.Hij bleek 2 straten verder te zijn.

Stefan de Vries
18 July 2022

De sterren werken niet,maar goed....helemaal top!!!...Goed eten en voor tijd al klaar...Super!!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Marion Hofer
17 July 2022

De maaltijd was, zoals altijd, heerlijk en de bezorging was prima!

schellings
17 July 2022

heerlijk gegeten en stond als altijd op tijd klaar

Elisabeth
16 July 2022

Patat was slap, rest was oke

Janet
16 July 2022

De bami Maleisië was anders dan voorgaande keren, veel minder pittig en was niet bruin gebakken wat ik wel had besteld, heel erg jammer. Wel waren de wensen van de bami goed voldaan, maar de bami viel erg tegen

Cherida
14 July 2022

Ik bestel al jaren bij Restaurant Peking. De kwaliteit van het eten is na al die jaren nog steeds heel erg goed. Ik kan iedereen aanraden om hier te bestellen. De bezorging had ik om 18.00 uur gepland en het was er ook stipt op tijd.

Arie Bijl
11 July 2022
Silvana van den Berg
11 July 2022

Er was een beetje paniek, op uw pagina staat maandag gesloten voor bezorging en afhalen. Er werd telefonisch niet meer opgenomen.

R.reijinga
10 July 2022

altijd perfect :-) nooit klachten gehad

Annemieke
9 July 2022

Heerlijk eten,goede service en precies op tijd bezorgd!

Desiree
8 July 2022

Op tijd bezorgd, heeerlijke Indo rijsttafel. Giga porties. Altijd goed hier!

Marjan De Jong
7 July 2022

Heerlijk gegeten

Henk
6 July 2022

Eten is top, heel erg lekker.

Hasenbos
3 July 2022
M.
3 July 2022

Stipt op tijd.

Leone
2 July 2022
Elise
30 June 2022

Alles geweldig

Edith
30 June 2022

Altijd goed..en super lekker vers

Theo
29 June 2022
Angelique
29 June 2022

Eten was goed zoals altijd en bezorging weer supersnel.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Denis
28 June 2022

Gewoon top 👍

Familie van Dalen
28 June 2022

Gado Gado. Zonder stukjes Kroepoek is geen echte Gado Gado De rest was goed.

Ria
28 June 2022

Was heerlijke en wat een goede service bedankt

Frans Martens
26 June 2022

De bestelling kwam supersnel. De loempia's, de mihoen en de babi pangang waren uitstekend, maar helaas rook de Sze Chuan kip, net als de vorige keer, niet goed. Toen zijn we er een nachtje niet goed van geweest, dus, die hebben we nu maar niet opgegeten..

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

schellings
26 June 2022

was heerlijk op tijd klaar

Michel
26 June 2022

Uitermate snel bezorgd in een drukke periode, weer lekker gegeten, ga zo door!👍

Anoniem
25 June 2022
Lysanne
23 June 2022

Was heerlijk, goed warm en snel bezorgd

Noes
23 June 2022

Nasi was slap en de babi panga niet goed gaar gegrild. Heel anders dan normaal. Niet lekker. Zonde van het geld

Fred Vogel
20 June 2022

Het eten was echt weer fantastisch ! de bij gerechten waren net iets te koud ,maar wat is Peking toch echt geweldig 1

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Janet Schurink
20 June 2022

Eten was supermooi op tijd. Maar de smaak van het eten was anders dan we gewend zijn het leek net of de loempiatjes en dergelijke 2 keer gebakken waren zat veel vet in. Ook de nasi en foe young Hai smaakte anders. Heel jammer allemaal, hadden voor best veel geld besteld en viel dus tegen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Theo Schraven
18 June 2022

Een van de betere in Zaandam! Misschien wel de beste…..

Claudia Schilp
18 June 2022

Het eten was op de afgesproken tijd klaar, zorgvuldig ingepakt en mede daardoor lekker warm en zoals altijd smaakte het wederom verrukkelijk.

rich
18 June 2022

geen spaar stempel gekregen kinderachtig. saté was zonder satésaus twee keer nasi bestelt maar een bak gehad. het eten wat lekker en snel klaar .contact geen behoefte aan dan had je het in de winkel gewoon dat stempeltje moeten geven. sta je daar bedelend met je kaartje.

Reaction from Peking

Beste Rich, Allereerst fijn dat jullie genoten hebben van het eten! Bij het maandmenu krijgt u de keuze om nasi, bami of witte rijst bestellen. Daar zit één grote bak of twee kleine bakjes inbegrepen. Als u tweemaal nasi kiest, krijgt u deze in één grote bak. Tegenwoordig spaart u online gelijk voor een spaarkaart bij persoonlijk afhalen. Dit gaat vanzelf als u hetzelfde emailadres gebruikt. Dit maakt het voor iedereen makkelijker, omdat de fysieke spaarkaart dan niet meer nodig is! Om deze reden krijgt u dan ook geen stempels meer op de stempelkaart in het restaurant, aangezien u deze al heeft gekregen. Als u wel graag verder wilt sparen op de fysieke stempelkaart kunt u ons bellen om de bestelling te plaatsen, in plaats van de bestelling online te plaatsen. Wij hopen u goed geïnformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Peking

Silvana massi
18 June 2022
Wilco Bouquet
16 June 2022

Toppy

Anoniem
14 June 2022
Yaren
14 June 2022

Alles is top

Gwen
13 June 2022

Altijd heerlijk eten, fijn personeel en vlotte bezorging!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

schellings
13 June 2022

heerlijk eten en stond netjes op tijd klaar

A.Sluiter.
12 June 2022

Eerder bezorgd dan was gezegd. Klasse. Hopelijk kunnen we nog jaren genieten van jullie kookkunsten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

San
12 June 2022

Beste Chinees in Zaandam ;-D

Eddy
11 June 2022

Prima.

Jos
10 June 2022

Heerlijk gegeten daar kan geen ander tegenop

Fam: van Dalen
6 June 2022

Gewoon goed. en natuurlijk even bellen als het wat later is TOP

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Lies
6 June 2022

Helaas worden ook hier de porties kleiner en wat duurder. Maar vind t de beste hier in Zaandam. Verse groente en erg lekker. Kon alleen op de site moeilijk de witte rijst in nasi veranderen. Ff bellen en t was opgelost.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Michel
4 June 2022

Uitermate snel geleverd, weer lekker gegeten! Keurig in orde.

Pieter
2 June 2022

Alles goed geregeld 👍

artur dewit
2 June 2022

keurig op tijd bezorgd maar dat ben ik wel gewend het eten was weer prima en warm

Y. Stapelvoort
31 May 2022

Combi menu besteld. Normaal zit er veel meer vlees en/of kip in maar nu zat er veel Atjar in. En bij de Ajam pangang zat er zelfs twee stukjes bot in. Voor de rest lekker gegeten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

BB
31 May 2022

The food was delicious and the delivery on time. We are always happy with Peking Zaandam. Will order again for sure!

Marjan
30 May 2022
Martijn
30 May 2022
TV
28 May 2022

Heerlijk gegeten weer. Bezorgd binnen de opgegeven tijd.

Heinze
28 May 2022

Ik vind het fijn dat ik met mijn strenge zoutarme dieet toch iets bij jullie kan bestellen. De maaltijden worden dan met zo weinig mogelijk zout klaargemaakt. Een beetje teleurgesteld was ik toen ik een gesprek had vanwege het gebruiken van een retourbon die ik had gekregen en die niet werkte. Ik voelde wat weerstand tijdens het gesprek... en alles is op een gegeven moment toch keurig en naar tevredenheid opgelost. Vriendelijke groet, JR Heinze.

J v d Zee
27 May 2022

Bezorger was aardig. Eten was uitstekend. De saus die erbij was had eigenlijk te gehoeven.

Jano
27 May 2022

Weer erg lekker gegeten!!

Moon
27 May 2022

Netjes op tijd bezorgd

J Havinga
26 May 2022

Zowel de loempia en bami waren minder op smaak dan dat we gewend zijn. Bami was erg droog alsof deze was opgewarmd.

T. Zwier
26 May 2022

Zoals vanouds weer prima.

Sebastiaan Hogenboom
26 May 2022

Eten was zoals gewoon heerlijk. Alleen de bezorgtijd van bijna twee uur kan echt niet.

R
26 May 2022

Zoals altijd lekker! Het leek iets snelle koud dan normaal. De koe lo kip was iets te lang doorgebakken. in plaats van de fou yong hai met kip kregen wij een ander gerecht. Lekker om eens iets anders te proberen, maar ik had toch graag het bestelde gerecht willen hebben.

Janet Klitsie
25 May 2022

Heb 6 euro fooi gegeven, maar had geen kleine loempia's bij mijn bestelling gekregen.

Laura
24 May 2022

Altijd even goed!

martin ebell
23 May 2022

snel geholpen via de app besteld stond op de afgesproken tijdklaar

Finy Schreuder
23 May 2022

De Chinese bami was ietwat smakeloos, de haaievinnensoep was wat rommelig van samenstelling (grote brokken eiwit en 2 complete krabstaven), het geheel moest ik nog bij verwarmen om het een beetje op temperatuur te kunnen eten. Ik bestelde vaak eten bij jullie, maar het is m.i. wel achteruit aan het gaan. Jammer!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

G.B. van den Nieuwendijk
23 May 2022
Arie Bijl
21 May 2022
Simon
20 May 2022

Weer keurig bezorgd en heerlijk gegeten

Smit
20 May 2022
TV
19 May 2022

Heerlijk gegeten. Keurig op tijd bezorgd.

Tanja
18 May 2022

Eten goed warm . Zeer snelle bezorging

Dijk
18 May 2022

PEKING Gewoon de lekkerste van zaandam als je waar voor je geld wil kan je het beste hier bestellen ik heb vaker in zaandam iets besteld maar kon het gewoon weg gooien dus geef mij maar Peking!!!

Joyce
18 May 2022

Het was heerlijk vers en warm, toppie weer.

Karin
16 May 2022

Nice food, fast delivery.

Johan
16 May 2022

We hebben weer genoten! Het eten was heet bij aankomst en was heerlijk

schellings
15 May 2022

weer heerlijk gegeten stond op tijd klaar

Ina
14 May 2022

Heerlijk maaltijd snel bezorgd goed warm , miste alleen de kroepoek die er altijd bij zit

Elisabeth
14 May 2022

Jammer dat je er tegenwoordig geen kroepoek meer bij krijgt. Mogen jullie best doen boven een bepaald bedrag. Tijden zijn veranderd

Theo
14 May 2022

Geen

Fred Vogel
14 May 2022

Absoluut het beste Chinees eten wat ik tot nu toe heb gegeten! en geloof me ik heb al erg veel geprobeerd ,een echte Topper !

M.Bos
9 May 2022

Was weer heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Fred Vogel
9 May 2022

Het eten was op tijd, goed warm, en echt overheerlijk, vriendelijke bezorger. Het is echt een aanrader !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Bout
8 May 2022

Heerlijk. Goed verzorgd

Janet
8 May 2022

Snelle bezorging, eten was goed warm en zoals altijd heerlijk!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Henk Teunissen
8 May 2022

Het eten van Peking is altijd heerlijk!

A.Hoevers
7 May 2022
Janet
6 May 2022

Heerlijk gegeten, en het was nog goed warm. Aardige bezorger!

Lensing
5 May 2022

Heerlijk eten en goed op tijd

Motshagen
3 May 2022

We vragen meestal om de gerechten zonder taugé en prei te doen, bij Peking gaat dat altijd goed. Dat is erg fijn dat men de opmerking goed leest. Het smaakt altijd super goed, Peking is voor ons de favoriet in Zaandam.

G.B.van den Nieuwendijk
2 May 2022

Goede maaltijd en prima bezorging. En op tijd geleverd

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Nijkamp
2 May 2022
Anita Bakker
2 May 2022

Het eten is vers en smakelijk en de bezorging is prima

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Smit
1 May 2022
han schellings
1 May 2022

weer heerlijk gegeten en stond optijd klaar

Stolker
1 May 2022

De dimsum waren niet lekker, misschien mijn smaak niet, misschien "overdatum"

Hensen
30 April 2022

Snel geleverd 15min,eten weer zeer goed

E.R.
29 April 2022

Dit weer voortreffelijk!

Jannie
29 April 2022

Altijd lekker en netjes op tijd bezorgd

Frits Boshoven
29 April 2022

Eten bij Peking is voortreffelijk. De bezorging is iedere keer weer op tijd.

Johan Stolk
28 April 2022

Ik blijf het vreemd vinden dat er een minium bedrag voor een bestelling vam €20 - geldt wat onbegrijpelijk is, je betaald al bezorgkosten dat zou de doorslag moeten geven

Joke Geenen
28 April 2022

We bestellen hier al jarenlang. Altijd prima kwaliteit en de bezorging is ook altijd goed.

Mark
24 April 2022

Snelle levering en perfect eten.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Kalf
24 April 2022

Als altijd goed, op tijd en gewoon zoals gewend. Altijd Chinees bij Peking bestellen.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Hans van Nooij
24 April 2022

Een goedgevulde loempia met ham en varkensvlees, tenminste niet druipend van het vet zoals bij velen. Smakelijk met lekkere pindasaus extra besteld. Flinke sateh en alles bezorgd goed warm. Complimenten.

Cameron Dickie
22 April 2022

Lekker eten and vriendlijke bezorgd.

Theo
22 April 2022

Eten washeerlijk en op de afgesproken tijd

Martin
18 April 2022

Vers, snel en heerlijk gegeten. Goede prijs/kwaliteit. Vriendelijke bediening

petra
17 April 2022

alles helemaal prima in orde

jan
10 April 2022
Zaan
10 April 2022
Oscar
8 April 2022

Altijd goede kwaliteit eten en de bezorging was op tijd.

Rachel
8 April 2022

Was wat je verwachten kan als je last bezorgen, biefstuk, groente veel te zout. Verder niet meer of minder je verwacht van thuis bezorgd

AH
8 April 2022

Lekker en warm en op tijd bezorgd

Claudia
7 April 2022
Hetty
6 April 2022

1 woord: HEERLIJK!!!

Linda
6 April 2022

Alles smaakte even heerlijk. Veel verse groenten. Grote porties. Snelle bezorging. Écht voor herhaling vatbaar!

kbo
4 April 2022
nelly
4 April 2022

Ik had besteld voor de tijd 17.45 tot 18.00 uur En de bezorger stond al om 17.15 voor de deur. Ik had gasten en vond het vervelend. Als jullie een tijdkeuze laten doen, moet het geen half uur verschillen. Overigens de kwaliteit was zoals altijd goed. Groeten Nelly

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Reaction from Peking

beste Nelly Wals, wij hebben voor de zekerheid uw bestelling nagekeken. Toen wij dit deden zagen wij dat u voor zo spoedig mogelijk had bezorgd. Dit houdt echter in dat het gemaakt word en gelijk naar u wordt toegebracht. Het is dus mogelijk dat u dit verkeerd heeft aangeklikt. Als u de volgende keer niet voor een bepaalde tijd uw bestelling wilt hebben kunt u dit in de opmerkingen zetten. Wij zullen daar uiteraard dan extra aandacht aan besteden. met vriendelijke groetjes - team peking

Hans van Vugt
3 April 2022

Prima eten, meer dan voldoende. Bezorging exact op tijd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jacqueline Van der Horst
3 April 2022

Was weer erg lekker en voldoende. We bestellen altijd bij Peking!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Richard Dekker
3 April 2022

Perfect

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Jesse
2 April 2022

Erg goed en vers eten. Chinese bami is heerlijk. Bezorging was erg snel ondanks late bestelling op zaterdag. Dit wordt ons nieuwe adres!

Moon
2 April 2022

Snelle bezorging was heerlijk

Hensen
1 April 2022

Heerlijk gegeten ,en na m'n vorige beoordeling dat er zo weinig saus bij t vlees zat ..dat was nu helemaal top! Bedankt

Hetty
28 March 2022

HEEEEEERLIJKE Tja Dim Sun, moet door iedereen geproeft worden als voorgerecht. Het zijn bolletjes vlees in een knapperig gefrituurd dun jasje!! JAMMIE

Patricia
28 March 2022

Heerlijk gegeten!

H.p.van Ee
28 March 2022
Roxanne
26 March 2022

Snelle bezorging

Rico
26 March 2022

Prima

Hetty
26 March 2022

VERUKKELIJK ALLEMAAL ENBDANK U VOOR DIE LEUKE BONU!

Mary Hall
26 March 2022

Helemaal goed, was erg lekker

Marcel Keune
25 March 2022

Erg lekker zoals gewoonlijk, met recht het beste chinees eten in Zaandam

Joyce
24 March 2022

Het was weer heerlijk, veel en op tijd bezorgd. Kortom geweldig

T.zwier
24 March 2022

Zoals tijd weer prima verzorgd.

Fred Ensink
20 March 2022

De gerechten waren goed van smaak maar niet zo warm meer. Denk dat de gerechten al klaar stonden toen ik om 18:00 uur binnen kwam. Ik wacht liever 10 minuten zodat ik echt warme gerechten mee neem.

Soetekouw
20 March 2022
A. Dijk
19 March 2022

Vond er weinig smaak aan de foe yong hai zittem

Marga
17 March 2022

We hadden gewone kroepoek besteld, maar dat was er niet bij. Bezorging was keurig op tijd. Eten was heerlijk.

Reaction from Peking

Beste Marga, wij hadden het even gecontroleerd voor u. het bleek dat er geen gewone kroepoek was besteld, vandaar dat het er niet bij zat. groetjes, Team Peking

Paulien
14 March 2022

Het was erg lekker. En veel groente.

Bernadet
13 March 2022

Lekker en veel en snel bezorgd

Jaap
13 March 2022

Heerlijk eten !

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Trudy V
13 March 2022

Heerlijk gegeten. Ossenhaas in het gerecht was super mals. Binnen de aangegeven tijd bezorgd.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Geja Seeboldt
13 March 2022

Het eten kwam op tijd, was warm en wederom heerlijk

L vd Maas
12 March 2022

Bijna Koud

Theo
12 March 2022

Nvt

Marjan De Jong
12 March 2022
Wim Borger
11 March 2022
Dees
11 March 2022

Top kwaliteit weer en super vriendelijk en snel bezorgd

Manuel
9 March 2022

Wij komen niet uit Zaandam maar als we hier zijn bij familie.....zoeken wij niet eens naar een goed Chinees bezorg restaurant....er is er maar een en dat is Peking..

Arie Bijl
9 March 2022
Silvana massi
8 March 2022

Eten was nogal flauw. Met name de nasi.